Hogyan engedhet az élet ennyire rossz dolgokat megtörténni?
Például a Kemecsei megvakított nő esete, vagy az hogy gyerekek halnak meg, ártatlanok.
Vagy például hogy valakit nagyon rossz ér, az egész élete tönkremegy és még a vétkes félnek adnak igazat.
Vagy az hogy embereket megkínoznak stb.
12 mert pontosan az is… eleve meg egy átlag élet is maga egy katlan szar.
Eleve hogy úgy kell élni tudod, hogy meghalsz, aki ettől nem panikol be, az nem tudom mitől fog.
Attól meghalhatsz ha megcsíp egy mérgező állat
Az emberi szervezet olyan szinten törékeny hogy nem is értem hogy fejlődhetett ilyenre, hacsak nem tényleg büntetésből vagyunk itt.
Van kb egymillió féle betegsége az embernek… arra mi a magyarázat?
Ha létezik az evolúció miért nem tudott egy olyan fajt alkotni, amelyik sokkal strapabíróbb? És nem törik el a lábad ha zuhansz másfél métert?
Teljesen logikátlan hogy ennyire törékenyek vagyunk mi is meg az állatok is.
Egy börtön lehet ez azt egész hely.
“Az élet szép” lof@szt az. Már bocsánat
Előre bocsájtom, hogy a hagyományosabb/valláshoz kötődő, karmatikus reinkarnációban nem hiszek (mármint hogy pl a rossz karmád miatt szenvedsz). Istenben sem hiszek.
De el tudom képzelni, hogy a reinkarnációt egy általunk irányított formában. Ahol azért választunk egy életet, hogy megbirkózzunk annak a nehézségeivel.
Ha örökké létezel (lélekként), akkor az a szenvedés, ami egy életedben érhet, az semmi. Nem másabb, mint elbukni egy számítógépes játékban, aztán elölről kezdeni, jobban, bölcsebben.
Ezt mi, itt, a Földön nem látjuk át, hiszen nem emlékszünk a többire. De talán a szenvedéseink, amiket sokszor valahol magunknak okozunk az életben, a halálunk után max kínos bakik lesznek a saját szemünkben is.
Nem mondom, hogy így van. Csak azt mondom, hogy ez is lehetséges opció.
Elég sovány vigasz lenne…
Azért egy élet bármeddig is tart számunkra nagyon intenzív ahhoz hogy amúgy ne számítson a következő életek miatt
Továbbra is csak azt tudom mondani hogy egy ítélet megszületni, pláne ha szerencsétlen típus vagy
Az, hogy mi a jó és mi a rossz, nézőpont kérdése.
Szerinted valami rossz történik veled, ám haragosod örül neki.
.
Te is nevetsz, ha a jeges járdán elcsúszik valaki és megüti magát?
Ha soha nem csináltad ezt, akkor nem voltál gyerek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!