Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi a bizonyíték a reinkarnációra?

Mi a bizonyíték a reinkarnációra?

Figyelt kérdés
Van bizonyíték?

2022. jún. 26. 16:16
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
77%

"Ez nem több mint hit."

Számodra lehet, hogy az.

2022. jún. 29. 10:18
 32/36 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, megírnád, hogy tudsz-e angolul, és ha igen, milyen szinten? Köszönöm.
2022. jún. 29. 10:19
 33/36 anonim ***** válasza:
0%
32. Igen az angol tudás és a helyesírás ami meghatározza ki vagy, más nem is számít manapság xd
2022. jún. 29. 12:45
 34/36 anonim ***** válasza:
62%

33

Érdekes reakció egy puszta kérdésre.

Te mit feltételezel, miért érdeklődtem a kérdező angol nyelvtudásáról?

2022. jún. 29. 17:10
 35/36 anonim ***** válasza:
24%
Nincs rá semmilyen bizonyíték és értelme sincs. Akik ilyenekben hisznek nem ismerik a biológiát és túl fontosnak tartják magukat.
2022. jún. 30. 21:33
 36/36 anonim ***** válasza:
62%

Számtalan bizonyíték van rá, nem is értem hogy merül fel bárkiben a kétség.

Sok ezer ember gyűjtött már össze ilyen emlékeket, töredékeket, néha teljes életeket, stb.

Köztük voltak kutatók, orvosok, kiadták könyvekben, publikálták, stb.

Itt is olvastam már anyáktól ilyen jellegű értetlen kérdéseket, mert gyerekeik megmagyarázhatatlan dolgokra, helyekre, emberekre emlékeztek 2-3 éves korukban.

Megmagyarázni könnyű hogy nincs, meg azt is hogy van.....a magyarázásra minden ráhúzható.

.....és mivel én vagyok itt a kategóriában az 1#, nyilván nekem van igazam 😉

2022. jún. 30. 21:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!