1/36 anonim válasza:
Hahaha hát majd ha valaki felmutat egyet elhiszem
Soha nem lesz rá bizonyíték
2/36 anonim válasza:
Ha lenne rá bizonyíték, akkor tényként lenne számontartva, nem hitként.
3/36 anonim válasza:
Most össze vagyok zavarva. Már többször bizonyításra került itt -amennyire persze itt szavakban ez lehetséges- és most újra lett egy reset, és ismét bizonytalan az egész?!?
6/36 anonim válasza:
Milyen mértékben? A test 7-15 évente megújul, az elhalt cuccok visszamennek a földbe, majd abból lesz a tápanyag a ki növekvő növényeknek, a víz elpárolog, majd újra leesik, de amire te gondolsz az olyan formában csak elmélet, mert ha ilyen van is, alig ha úgy ahogy az emberek elképzelik.
7/36 anonim válasza:
Nincs, ahogy semmilyen hit tárgyára sincs. Viszont a nem létezésükre annál több van.
8/36 anonim válasza:
7. Hogy bizonyítod, hogy valami nincs? Tudtommal csak azt lehet, hogy van.
9/36 anonim válasza:
Én már láttam dokumentum filmet, amiben egy kisfiu és a családja, és az ilyen esetekkel foglalkozo pszihologus felkereste azt a helyet és azt a családot akikről folyamatosan mesélt.
Illetve olyanról is mesélt a pszihológus ebben a dokumentum filmben, hogy az egyik kisfiú a saját nagypapája volt. És amikor már tudott beszélni, akkor az apjának, illetve a fiának elmesélte, hogy anno ő is így pelenkázta.
10/36 anonim válasza:
Csak ez még nem bizonyíték.
Nincsen bizonyíték erre a hitre sem, mint ahogy a többire sem.
Ráadásul fölösleges ezt minden életedben újra megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!