12. Másik véglet, Van afrikai törzs ahol ha fehérként születtél anno akkor isten voltál, míg a másik törzsbe ezért kinyírtak, most akkor feketék közé albínóként születni áldás vagy átok? Szerintem az emberektől függ, itt ha több újjal születsz, valszeg megműtenek, anno lehet boszorkánynak néztek, általános iskolások talán kinevetnének, van ahol sámán lennél és van ahol isten, ez szimplán az emberektől függ, hogy hol mi az előnyös.
Egyébként bárki születhet bármilyenek, háborús övezetbe egy idő után a gazdagabb réteg is célponttá válik, vagy csak egy részeg barom megszurkál.
Az a baj, hogy ez még mindig nem bizonyíték, így sem. Értem én, hogy nagyon akarsz hinni benne, de azért ide valami komolyabb kellene.
Pl. olyan, hogy a halála előtt elrejtett valamit, amiről ugye senki se tud, aztán mégis megtalálnátok.
"Pl. olyan, hogy a halála előtt elrejtett valamit, amiről ugye senki se tud, aztán mégis megtalálnátok."
Ha ez előfordulna, akkor azt mondanád, hogy nem az előző inkarnációjában rejtette el, hanem a mostani életében, vagy összejátszott valakivel, aki elrejtette.
Szerinted mégis hogy tudná bárki minden kétséget kizáróan bizonyítani, hogy ő rejtette el azt a bizonyos tárgyat az előző életében?
Van benne valami.
Ha például egyértelmű lenne, hogy legalább 100 éve zárták le a rejtekhelyet... stb.
Vagy egy idegen házban van, ahova biztos nem juthatott be előtte.
Találj ki megfelelő bizonyítékokat.
Sajnos ami nem bizonyíték, az nem bizonyíték. Ha nagyon akarod, akkor sem.
"Találj ki megfelelő bizonyítékokat."
Nekem nem kell kitalálnom, mivel annyi közvetett bizonyítékot láttam, illetve tapasztaltam meg személyesen a reinkarnáció létezésére, hogy ha akarnék, sem tudnék nem hinni benne
Többek között több, mint 12 éve használok egy terápiát, amit a reinkarnáción alapul, és hihetetlenül hatékonyan működik. Még olyan fizikai síkú gyógyulást is láttam vele nem egyszer, amit az orvostudomány jelenlegi álláspontja szerint lehetetlen.
Kb. ugyanúgy nem keresek vagy nem akarok "kitalálni" bizonyítékokat a reinkarnáció létezésére, mint ahogy a gravitációéra sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!