Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerinted volt-e előző életed...

Szerinted volt-e előző életed és miért gondolod, hogy igen vagy miért nem?

Figyelt kérdés

2021. márc. 25. 11:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
51%
Én azért gondolom, mert valaki 3000 éve leírta valami pálmalevélre vagy kecskebőrre, hogy van ilyen és hát a 3000 évvel ezelőtt élt emberek soha nem tévedhetnek, csak a maiak, a gonosz tudósok.
2021. márc. 25. 12:12
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
Azért gondolom, hogy lehet, mert alfában láttam egy részletet egy előző életemből, ami a jelenlegi életemben megmagyaráz vmit, amire egyébként nehéz lenne magyarázatot találni.
2021. márc. 25. 12:15
 3/15 A kérdező kommentje:
Sajnos állítólag azt is csalással napjainkban hamisították, ha minden igaz.
2021. márc. 25. 12:17
 4/15 A kérdező kommentje:
2-es olyan, hogy különböző képek, emberek arcai meditáció alatt már nekem is jelentek meg, de még nem tudtam mihez kötni ezeket így álomképeknek hívom.
2021. márc. 25. 12:19
 5/15 anonim ***** válasza:
94%

Óvodás koromtól volt egy olyan érzésem, hogy előző életemben nagyon rossz ember voltam, és azért vagyok itt, hogy jobbá váljak. És végül ez be is igazolódott és már tényleg jobb emberré váltam.

Egyszer voltam egy ezzel foglalkozó nőnél, aki felsorolta, hogy mik az aktuális életfeladataim, és szóról szóra úgy volt, ahogy mondta.

2021. márc. 25. 12:53
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló, mint a kettesnek. Van okom feltételezni, hogy bizonyos dolgokat "visszakaptam".
2021. márc. 25. 13:09
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy hogy van e vagy sincs, mivel ha a tudatom nem megy vele és az emlékeim tovább, hanem csak a lelkem. Akkor a következő életembe vagy előzőbe nem én voltam és nem én leszek, mert más emberré tesznek azok az emlékek mint ami most vagyok. Ezért mint ember nekünk mindegy a reinkarnáció.
2021. márc. 25. 13:35
 8/15 A kérdező kommentje:
7-es végülis ez igaz.
2021. márc. 25. 13:37
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Tudom mert betekintést nyertem néhányba,bár csak egy nagyon kis részükbe.
2021. márc. 25. 14:08
 10/15 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem volt. Álmodtam olyanokat, amikben pár elem ha tényleg előző életemből származik, akkor magyarázatot ad egyes gyerekkori félelmeimre.

pl.: kiskoromban féltem a hirtelen hagos zajoktól, felnőttkoromban álmodtam bombázással több alkalommal is.

Es ez csak 1 példa.

2021. márc. 25. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!