Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerinted volt-e előző életed...

Szerinted volt-e előző életed és miért gondolod, hogy igen vagy miért nem?

Figyelt kérdés

2021. márc. 25. 11:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy előző életem megtaláltam a neten... Úgyhogy nekem bárki mondhat, amit akar.
2021. márc. 25. 21:49
 12/15 anonim ***** válasza:
68%
Mindenki europai volt az előző életében? Xd
2021. márc. 25. 22:02
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de én német.
2021. márc. 25. 23:15
 14/15 anonim ***** válasza:
92%

igen, mert miért ne? Hinni szabad!

Nekem olyan volt, hogy álmodtam vlmit aminek történelmi bizonyítékait megtaláltam. Lehet csak egy fsza belelátás volt a múltba és nem az én ""saját és privát előző életem"" volt. de hogy azt sem film, sem az órán és legfőképp a neten előtte nem láttam, nem hallottam és nem olvastam. Még az érdeklődési körömhöz se volt köze, egyedül az aktuális gondjaimnak, amit ennek hála kicsit könnyebben másztam ki belőle.

Előző életnek bebizonyosodott h az, de h kié? És h valóban reinakrnáció lenne passz. Infónak/ Tanácsnak minden esetre tanulságos és hasznos volt.

A reinkarnációban meg azért hiszek, (így) mert egy élet kevés MINDENT megtapasztalni. szívesen lennék hal a vízben, plankton, amőba, fa... (mamutfenyő, vagy cseresznye őszintén imádnám) vagy őz, oroszlán...szegény, gazdag, jó, rossz, tanult, buta más nemű és országbeli, stb stb

Ha létezik a lélek akkor ez a lélek vidámparkja és mindet kipróbálnám, ha színpad akkor az összes szerepet és díszletet valamint minden néző szerpét érzését lásását.

lennék szakács, a tál a fazék a összetevő és az íz. lennék szín, paletta egyet, vászon és festő. s a fogysztó. s a halál csak szünet út a tálalás és a képek között.

Nagyon röviden csak a mohóságom miatt hiszek benne. az sem zavar ha nincs semmi, eddig egész szórakoztató életem volt...

2021. márc. 26. 03:25
 15/15 anonim ***** válasza:
86%

Ha létezik előző élet (és én hiszek benne), akkor én egy 2. világháborús katona voltam a mostani bátyámmal együtt, és a háborúban öltek meg engem (háton és tarkónlőttek). Igazából lehet ez csak egy spekuláció, de több dolog is arra vezetett az életemben, hogy ez így van. Az öcsém pedig a rég elhunyt dédnagypapánk reinkarnációja, a családban mindenki így gondolja ezt.

Miért hiszek benne? Igazából valahogy logikusnak gondolom az egészet. És baromi érdekes téma.

2021. ápr. 7. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!