Cigányként újraszületni? Lehetséges, nem?
Egyet értek,az előttem szólóval,hogy a vallás csak kitaláció. Ahogy az is bebizonyosodott,hogy Zeusz és a társai sem élnek az Olimposzon, egyszer az is ki fog derülni,hogy Isten sincs.
Az egyik történelem tanárom azt mondta,hogy minden mi él,vágyik arra,hogy legyen nála egy magasabb.
Az hogy többen látnak szellemet,az csak a saját kitalációja.
Abszolút egyetértek! Atomokból áll a világ, ugyanolyan atomokból vagyunk mi is, mint a Nap, bálna, golyóstoll, vagy somlói galuska :] Csak másképpen rendeződnek el az atomok. Én csak azon csodálkozom, hogy tudósok és űrhajósok is vallásosak - de hát ilyen szubjektív az ember, a gyerekkor, a nevelés ennyire számít..
Örülök, hogy nem hiszek semmi természetfelettiben és a valóságot látom. A vallásosságnak lehetnek előnyei is, de alapvetően sok rosszat hozott az embernek, sok háborút, kínzást, kivégzést, terrorizmust és persze - nagy üzlet.
Nincs több élet, csak EZ. De ha lenne, én legközelebb dúsgazdag, gyönyörű, szőke, kék szemű, leszbikus lány szeretnék lenni a jelenlegi tudatommal! :)
F27 :D
Gondolkoztam ezen egy kicsit utólag, és arra jutottam, hogy ha létezne is a reinkarnáció, akkor sem lehetne cigányként újraszületni, mert nekik nincs lelkük.
09-25 09:10 voltam
F27 :)
Azt kell mondjam, hogy még a tudományos szemlélet mellett is van lehetőség a reinkarnáció elfogadására, egyébként pedig nem atom, hanem az energia a legkisebb alapegység ( a valamilyen információ szerint rendezett energia ugye maga az anyag, Stonier információ elméletét érdemes megkeresni).
Természetesen a végkövetkeztetés az hogy minden és mindenki egy, vagyis a létezés maga, az energia, és a halál után mind a test, mind a tudat energiává alakul, de ez az energia több formát ölthet, akár újabb emberi formát is. De bármilyen formát is kap, az a forma, illetve az információ ami szerint rendeződött, és ami szerint tovább alakul az "élete" folyamán, bővíti azt az információbázist, amiből később a létezés, a "közös tudat" építkezhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!