Cigányként újraszületni? Lehetséges, nem?
Nem lehetséges! (még szerencse)
Egyáltalán nincs ÚJRASZÜLETÉS! az élet egy rövid szakasz az idővonalon, ami a fogantatás és a halál között van. Nem éltél előtte, és utána sem fogsz már soha. Addig kell élni amíg van, amíg tart - használd ki jól..
Csak akkor nem szűnsz meg létezni, ha csinálsz valami nagy dolgot, ami miatt halálod után is emlékezni fognak rád, akár örökké. (tudósok, diktátorok előnyben) Alapesetben ha meghaltál, max. 2 emberöltő, amíg emlékeznek rád a leszármazottaid. Vagy te talán tudod, ki volt a nagyapád apja? -Ez van.
Nekem ez nem okoz problémát, elfogadom az életet annak, ami. Csak az zavar, hogy egyesek naponta a tengerparton jetskiznek és élvezik az életet, én meg gyárban robotolok és gyűjtenem kell a pénzt alapvető dolgokra is. Külföldön még nem is voltam, alig jut valami az élet szépségeiből.
Nekem nem jó élet jutott - ez szívás és EZ már zavar :/
14:21
Azért, mert hiszel valamiben, ne úgy jelentsd ki, mintha bizonyított tény lenne.
Én meg hiszek a reinkarnációban, ennek ellenére az életem minden lehetőségét kihasználom, mert miért ne lennék boldog? Az életet arra kaptuk, hogy keressük a boldogságot és szeretetet, akárhányszor születhetünk is újjá.
Az, hogy halálod után megszűnsz létezni - nos lehet. Csakhogy akkor nincs semmi értelme az életnek szerintem. Mert a tetteid nem érnek semm
Kedves Utolsó,
dehogynem van a tetteknek következményei.
én magam tapasztalom, mindent visszakapok és a körülöttem lévők is akik szerepet játszottak az életemben azok is megkapták a jussukat ha tudnak róla , ha nem.
Az életet előre fele lehet csak élni, de visszafelé lehet csak megérteni.
Sok (emberi) fajellenes...........
Újraszületés nem lehetséges fizikálisan, csak az elmében, más felfogású lehet.
Mindenki legyen büszke a saját fajára és senki se tartsa a saját faját magasabbnak, mert nincs különbség semmilyen faj között és egyik sem reinkarnálódik más fajába, átszületve.
"Mindenki a saját 'karmával=körmével' vakarózzon" (ez csak egy ártatlan humor - phhhh (senkit sem szándékozom megbántani vele, de ha zokon veszi elnézést)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!