Most akkor létezik Asztráltest vagy nem?
A bilokáció fogalma:
Bilokációnak azt a jelenséget nevezik, melynek során az ember ugyanabban a pillanatban két különböző helyen található. A testé és a szellem egy időre elválik egymástól, a lélek kilép a fizikai testből, eltávolodik tőle, olyan látható alakot ölt, mely nem anyagi jellegű, hanem úgynevezett asztráltest, éterikus test, spirutális test, jelenés és még sok más elnevezés is van erre a bizonyos állapotra. Viszont ez az asztráltest a testre minden szempontból hasonlít. Ugyanakkor persze maga a test is látható, sőt, érinthető marad a maga hús-vér valóságában. Ha egyszerűen akarunk fogalmazni erre mondjuk, hogy két helyen van egyszerre.
na de egy kívülálló nem látja az asztrál testét ilyenkor az egyénnek, maximum akkor, ha iszonyat fejlett spirituális szinten van. De értem mit írsz, erről beszéltem előtte, viszont azt ne gondold, hogy a lélek testben van alapba...hozzá kapcsolódva, de nem benne. Amúgy gyakorlással el lehet érni ilyen dolgot, hogy az ember képes legyen erre. A lényeg a lényegben, hogy tulajdonképpen még mindig az az asztrál test, ami nem a "valós" anyagi testünk, hiába nehéz a helyzet álomba. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
előfordulhat ez, de ehhez, képzett elmére van szükség, vagyis nagyon magas spirituális szintre. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
nem hiszem, hogy egyedüli lenne. viszont megérdemli az elismerést, hogy ilyen fejlett elmével rendelkezik, biztosan sokat lehet tőle tanulni. én is szívesen találkoznék egy ilyen emberrel. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
nem tudom hogyan lehet megkülönböztetni a hamis és valós videókat...nem is látom értelmét annak, hogy megkülönböztessük őket...anélkül is nyerhetünk bizonyosságot egy "felsőbbrendű hatalomról", legyen annak bármilyen megnyilvánulása. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!