Most akkor létezik Asztráltest vagy nem?
Hát erről soha nem kapunk bizonyítékot szerintem, vagy megtapasztalod, vagy csak hiszel benne.
Én sem tudom. De remélem van, és nem csak anyagból vagyunk.
mi szükség a bizonyításra? :)
Hiszen amikor álmodsz/hallucinálsz(testen kívüli élmény)/hipnózisban vagy is tulajdonképpen egy asztrál testet öltesz. S mivel az elme elsőbb rendű, mint a fizikai világ, így könnyen megérthető a gondolatisággal ez a dolog, hiszen saját elméd képezi le a világot, s erejét a mélyebb valónkból nyeri az Elméből/Istenből/Önvalóból. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
az asztrál test nem az, amit akkor használsz, amikor ezt a fizikai világbelit éppen nem?! tehát álom, testen kívüli élmény, hipnotizált állapot, és halál után is egy ideig. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
álomban ritkább, mivel az nem olyan koncentrált, de testen kívüli élményben és hipnotizálás közben simán lehetséges, hogy külsőként látjuk az itteni fizikumunkat/testünket. és igazság szerint, nem a lélek száll ki a testből, ugyanis nem benne van...hanem inkább más testet ölt, ennek használatával felhagyva x időre. :)
ui.: egyébként milyen könyvekről beszélsz?
üdv
25/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!