Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van aki úgy érzi, hogy egy...

Van aki úgy érzi, hogy egy ponton túl reménytelen ez a földi élet, hogy minden hiábavaló?

Figyelt kérdés

Jézus is belefáradhatott a harmadik év végére, Zarathusztrát megkéselték azok akik nem érették tanítását, Buddhát megmérgezték kvázi - Én sem találom a helyem egy ideje már, mióta voltak élményeim. Ilyen villámcsapás szerű megvilágosodások.

Már nem is beszélek róla sokat, mert az emberek egyszerűen nem értik. Ezerszer próbáltam elmondani leírni pszichológusnak de csak hümmögtek.

Nem érzem azt hogy vonzana ez a világ, kívülálló vagyok.

Kiégtem, megfáradtam.- Semmit nem találok már ami itt marasztalna, a kicsi családomat leszámítva de ennyi. Úgy érzem sokat hibáztam és igazságtalan bántásokat és szituációkat kaptam az élettől.

Nem is találom a helyem. Párkapcsolatban is egy nagy nulla vagyok, egyszer sem kellettem soha egy szép lánynak sem. Egyszer sem éreztem ezt. Mindig menekültek tőlem, pedig elég rugalmas vagyok szerintem.

Kiábrándultam ebből az egész fizikai létből. Utálom hogy dolgozni kell menni, hogy a pénz meg az anyagiak a legfontosabbak.

Egy helyes lányt szerettem volna párnak, de mind semmibe vett meg elhajtott. Nincs kedvem már felkelni se nyűg. Úgy érzem büntetés nekem az élet. Hobbiimba is rég beleuntam. Pedig több volt. A szex sem hajt már... Persze jó lenne, de már túl vagyok ezen is így harminc éves korom felé. Gyakorlatilag alázásokkal, sérelmekkel éltem le egy fél életet és egyik imám se hallgatta meg senki. Egyre kevésbé hiszek bármiben is, talán valami ateista utópiában talán... de ennyi.

2022. márc. 31. 11:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
hú de nem értitek, teljes sötétség. :(
2022. ápr. 1. 07:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Akkor írd le érthetően xD

Amúgy meg persze. Mindenki hülye csak te vagy mozdony.

2022. ápr. 1. 11:32
 13/13 anonim ***** válasza:
62%
Nehéz bármit úgy érteni, hogy egyetlen konkrétumot sem írsz, csak rébuszokban beszélsz.
2022. ápr. 1. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!