Van aki úgy érzi, hogy egy ponton túl reménytelen ez a földi élet, hogy minden hiábavaló?
Jézus is belefáradhatott a harmadik év végére, Zarathusztrát megkéselték azok akik nem érették tanítását, Buddhát megmérgezték kvázi - Én sem találom a helyem egy ideje már, mióta voltak élményeim. Ilyen villámcsapás szerű megvilágosodások.
Már nem is beszélek róla sokat, mert az emberek egyszerűen nem értik. Ezerszer próbáltam elmondani leírni pszichológusnak de csak hümmögtek.
Nem érzem azt hogy vonzana ez a világ, kívülálló vagyok.
Kiégtem, megfáradtam.- Semmit nem találok már ami itt marasztalna, a kicsi családomat leszámítva de ennyi. Úgy érzem sokat hibáztam és igazságtalan bántásokat és szituációkat kaptam az élettől.
Nem is találom a helyem. Párkapcsolatban is egy nagy nulla vagyok, egyszer sem kellettem soha egy szép lánynak sem. Egyszer sem éreztem ezt. Mindig menekültek tőlem, pedig elég rugalmas vagyok szerintem.
Kiábrándultam ebből az egész fizikai létből. Utálom hogy dolgozni kell menni, hogy a pénz meg az anyagiak a legfontosabbak.
Egy helyes lányt szerettem volna párnak, de mind semmibe vett meg elhajtott. Nincs kedvem már felkelni se nyűg. Úgy érzem büntetés nekem az élet. Hobbiimba is rég beleuntam. Pedig több volt. A szex sem hajt már... Persze jó lenne, de már túl vagyok ezen is így harminc éves korom felé. Gyakorlatilag alázásokkal, sérelmekkel éltem le egy fél életet és egyik imám se hallgatta meg senki. Egyre kevésbé hiszek bármiben is, talán valami ateista utópiában talán... de ennyi.
Csapd ki kétszer egymás után, és meglátod megváltozik utána a világ.
Eltűnik minden feszültség.
Tesó, vagyunk páran ugyanilyen lúzer pasik, mint te!
A hobbijaimnak élek, emiatt érzem úgy minden nap reggel, hogy van értelme felkelnek!
Ha ezek nem lennének, már rég a Dunából kellett kivakarni a hullámat.
Ez miért karma kategória?
Évek óta kezeletlen depresszióm van, az elmúlt 2 évben vagyon durva lett, csak fekszem egesz nap.
Évek óta tudom hogy az öngyilkosság a megoldás, csak nem tudom megtenni… nem te vagy az egyetlen
Ez egy betegség. És kezelhető.
A kérdés sosem az, hogy meg lehet-e gyógyulni. Hanem az, hogy meg akarsz-e. Ha igen, tégy érte. Menj és gyógyíttasd magad.
Mindenki és bárki képes változtatni, ha akar. Akarni kell és dolgozni érte. Nem mondom, hogy könnyű, vagy egyszerű, de tény: lehetséges.
Ha szerinted nem értjük írd le érthetően.
Persze vannak szerencsés életűek, de ez nagyon kevés. Mindenki kap pofonokat az élettől, ki kissebbet ki nagyobbat.
Párkapcsolat. Hogy várhatod el, hogy más veled legyen mikor még te sem akarsz, szeretsz magaddal lenni?
Elmentél egyszer pszichológushoz aki csak hümmögött. Ő EGY pszichológus a sok közül. Ez kb olyan, mintha én elmennék EGY magántanárhoz és az összes hülye lenne.
Jézushoz, Zarathusztrához, Budhához hasonlítod magad, mégsem kellesz éltalad szépnek tartott lányok közül egynek sem?
.
Hasonlítsad - és tedd olyanná!- magad és éreztesd a lánnyal szereteted, szerelmed, mint Józsi a marhatelepen!
Elkeseredett, magát magasabb rendűnek tartó, kötődését éreztetni nem tudó férfi egy nőnek sem kell, a nő kinézetétől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!