Miért ennyire nehéz az élet?
Figyelt kérdés
Néha úgy érzem nekem semmi nem jöhet össze, elég szerencsétlen vagyok az élet minden területén. Már 24 éves vagyok, de még nem dolgozok(voltak alkalmi munkahelyeim), egyetemre járok, ami nagyon nehezen megy, elszívta már minden életkedvem, minden reggel úgy kelek fel, hogy várom az estét, gyomorideggel megyek órákra, ebben a tanévben kellene végezzek, de nagyon úgy néz ki, hogy hosszabítanom kell. Annyit küzdöttem és tanultam és úgy érzem nem ér semmit az állandó kudarc érzet és az, hogy nem tudok magamnak megfelelni teljesen elvette minden életkedvem. Annyira kilátástalannak látom a helyzetem, nem látok rá esélyt, hogy valaha is diplomám legyen és annyira fáradt vagyok, nem segít és nem támogat senki és én már nem érzem magamban az erőt. Sokszor hagyom kicsúszni a kezem közül a dolgokat pl. nem megyek be órára(annyira rossz kedvem van, nem írok házit), belefáradtam. A családommal nem jó a viszonyunk, érzelmi támogatást nem kapok anyagit meg nem kérek mióta apám azt mondta, hogy miattam nincs pénze. Barátaim sincsenek, sem párkapcsolatom, soha nem is volt. Nagyon félek a jövőmtől, nem bízok magamban. Van erre megoldás? Segíthet ezen bármi? 24/L2021. nov. 30. 23:18
1/5 anonim válasza:
Most harcolod ki magadnak a jobb életet, most vívod meg az élet csatáit. Már közel a cél. Szusszanj egy picit, majd újult erővel folytasd. :)
28/F
2/5 anonim válasza:
1. Ne hasonlítgasd magad másokhoz
2. Ne legyenek nagy elvárásaid az élettől
ha ezt a 2. betartod akkor nem leszel fusztrált, ne törődj semmivel úgy se számít semmi, 100 év múlva már úgysem fogsz létezni.
3/5 anonim válasza:
300 éve is pont ugyan ezt mondtad. Akkor is működött. Köszi
5/5 anonim válasza:
"Annyit küzdöttem és tanultam"
Akkor már érdemes befejezni az egyetemet. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!