Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen nehéz az élet?...

Miért ilyen nehéz az élet? Másnak is ilyen nehéz vagy csak nekem?

Figyelt kérdés

Az a tapasztalatom hogy egy csomó mindennek klappolnia kell hogy összejöjjenek dolgok, meg "küzdeni" kell mindenért. Valahogy nem érzem úgy hogy lenne középút, tehát valami vagy igen vagy nem, vagy fekete vagy fehér. Amit csinál az ember azt jól kell csinálnia, ha egy kicsit is hibázik kezdheti elölről..

Csak nekem ilyen nehéz vagy másnak is?

2021. jan. 23. 13:34
 1/2 anonim ***** válasza:
54%

Azt szoktak mondani: "teher alatt no a palma" :) ... de van egy olyan vigasztalo szolas is: "amibe nem halunk bele, attol megerosodunk" :P

Olyat is hallottam mar: "nem a gyozelem a fontos, hanem a reszvetel" :D

Szoval fel a fejjel "csak a feléig rossz ... aztan egyre rosszabb".

2021. jan. 23. 13:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Alighanem hamar kétségbe ejt a siker elmaradása és kishitű leszel, nem bízol önmagadban.

A sikertelenségből nagyon sokat lehet tanulni. Elemezd, hogy a megoldást keresve melyik ponton ronthattad el. Ne keseredj el! Beszéld be magadnak (győzd meg magad arról), hogy ha most nem is sikerült, de igenis képes vagy ezt jól megcsinálni. Ha az eset nem ismételhető, akkor pedig úgy állj a következő feladathoz, hogy MEG KELL JÓL CSINÁLNI. Kérj segítséget, ha szükségét érzed, de ne hagyd, hogy ő oldja meg, hanem csak felügyelje, amit csinálsz. Ilyen segítőd bárki lehet: testvér, szülő, rokon, pedagógus, munkatárs.

2021. jan. 23. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!