Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nehéz az élet? Én csak...

Miért nehéz az élet? Én csak boldog akarok lenni. De mégis oly nehéz ez az egész életnek nevezett dolog... 24L

Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 03:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Fogalmam sincs, de egyetértek veled. :D 27/F
2021. aug. 29. 03:25
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
Próbáld meg, hogy jót teszel másokkal. Az visszasugàrzik a szemberre.
2021. aug. 29. 03:57
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Te “csak” boldog akarsz lenni. Van egy rossz hírem,a boldogság pont az a dolog amiért nagyon hosszú ,nagyon nehéz és sokszor nagyon fájdalmas utat kell bejárni az embernek. Mondjuk enélkül nem is tudnánk értékelni mert az csak egy természetes állapot lenne,nem volna mihez képest boldognak lenni. A boldogság szerintem az amikor megtanulsz örülni a saját életednek,annak örülsz amid van,nem azon görcsölsz ami nincs. Ott tudsz lenni a jelenben,nem a jövődön agyalsz vagy a múlton rágódsz. Egyfajta lelki béke érzés,hogy az vagy aki lenned kell és ott vagy ahová tartozol. Persze ez elég változó lehet hogy ki mit gondol erről,ez csak az én véleményem.
2021. aug. 29. 04:56
 4/12 anonim ***** válasza:
78%

„De azt megtudjuk, hogy nem lehet

Hiszen boldog emberek nincsenek

Csak hormonok vannak és ingerek

Amikor kiásod végre a kincsedet

Az a kis endorfin lesz a mindened

Az előbb itt volt, hopp, most már nincs veled"

2021. aug. 29. 05:44
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

A boldogság nem azt jelenti, hogy minden tökéletes. Hanem hogy akkor is tudsz örülni, amikor gondjaid vannak.

Becsüld meg, amid van.

Tegyél azért, amit szeretnél, ha tudsz tenni érte.

Amin nem lehet változtatni, azt fogadd el, vagy engedd el.

Ez az egy életed van, éld hát úgy, hogy neked legyen jó, és ne másoknak akarj megfelelni. 😊

23N

2021. aug. 29. 05:58
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Vannak apro oromok is az eletben ...
2021. aug. 29. 06:48
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan érzek. Néhányan napja elkezdtem gyűjteni a pozitív dolgokat a napjaimban, ami jó volt, vagy egy pillanatra megnevettetett. Tegnap pl. láttam egy cuki cicás videót és megtudtam, hogy lehet rosszul is használni a wc papírt. Valószínűleg sosem fogom nézni, hogy a jó oldalán használom e, de ez egy jó megdöbbenés volt akkor és most is tök pozitívan gondolok vissza rá. Szerintem próbáld ki te is. Pár nap után már látható lesz pár "eredmény" .17/l
2021. aug. 29. 07:46
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért születtünk hogy élvezzük az életet, hanem hogy túléljünk!
2021. aug. 29. 07:48
 9/12 anonim ***** válasza:
84%

Az a baj, hogy sokan függővé teszik a boldogságot..

Majd boldog leszek, ha.. Lesz több pénzem, lesz ez, lesz az..

És sosem azzal törődnek, ami van.

Egészséges vagyok, van mit ennem, van fedél a fejem felett stb. Ma reggel is felkeltem.. Ez mind adhatna okot arra, hogy az ember boldog legyen. De általában a többségnek nem ad, mert mindig azzal vannak elfoglalva, hogy mi nincs, és amíg azokat hajszolják, addig észre sem veszik a dolgokat, amik vannak..

Míg egy beteg ember bármit megtenne, hogy egészséges legyen, addig a másik ember bár egészséges, de bármit megtenne, hogy mondjuk gazdagabb legyen.

Én is 24 éves vagyok, nem volt könnyű életem, 19 éves koromban a szüleim kiköltöztek külföldre, 2 éve nem láttam a covid miatt egyikőjüket sem. Most mikor már tudnánk találkozni, akkor a szabadságomat nem tudom úgy kivenni, hogy jó legyen. De legalább van munkám, ami igazából a hivatásom (koraszülött osztályon & újszülött intenzív osztályon vagyok nővér) emiatt boldog vagyok. A fizetésem nem sok, de nem is olyan kevés, ha oda figyelek a kiadásaimra, még félretenni is tudok. Emiatt is boldog vagyok.

Viszonylag egészséges vagyok, bár vannak kisebb problémáim, örülök, hogy “ennyivel” megúsztam.

Vagy amikor leviszem a kutyusomat sétálni, akkor is boldog vagyok, hogy ő van nekem, és le tudom hozni..

Néha csak leülök, nézem a tájat, és boldoggá tesz, hogy ilyen szép környezetben élhetek, és egyáltalán van két szemem, amivel láthatom :)

Na jó, most mindenki bolondnak fog nézni ezek után, de boldogan vállalom :D

2021. aug. 29. 08:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ott a boldogság, csak észre kell venned.
2021. aug. 29. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!