Miért ilyen nehéz ez az élet a számomra?
27 éves nő vagyok, de ilyen kis közmunkákon kivül nem volt még egy normális munkám. Szociális gondozói végzettségem van, de olyan állást sosem hirdetnek meg azon a környéken ahol élek. Jelentkeztem egy eladói állásra, de nem gondolnám, hogy a sok jelentkező közül pont engem vennének fel.
Egész életemben szerencsétlen voltam mindenféle téren. Úgy gondolom egyedül csak én nem vagyok jó semmire.
Itt vagyok én, nekem is nehezen megy. Igazából nem is megy. Eladói végzettségem van de abszolút nem nekem való munka, baromi szarul beleválasztottam. Még a te végzettséged is szimpatikusabb számomra mint az enyém... neked meg most jól jönne a kereskedőim 😁 csere? 😀
Szóval az hogy másoknak könnyen megy... nem mindenkinek, bár én is úgy látom hogy sokaknak igen. De nekem sem. 😞
én is hasonló képpen élek F/28
szerencsétlen vagyok, balfasz semmihez se értek sikertelen vagyok
annyi h van fix munkám ami nem jó de nem is vészes
csak létezek és szenvedek kb egyre csak távolodok el a társadalomtól és a magányom erődjében egyre csak veszetm el az emberségemet
ami nem feltétlen rossz, hiszen a mai valósvilágban élő emberektől a hidegkiráz és hányhatnékom van rengeteg soktol
vannak kivételek de sajnos töredék mennyiségben, de őket is szépen lassan tönkreteszik a többiek ahogy engem is tönkre tettek
szomorú h más is átél hasonlókat, nem mondom h örülök neki h más is ilyen szerencsétlen de azért valahol megnyugtat h nem csak én vagyok ilyen és h lehet van még ebben a világban olyan aki akárcsak egy kicsit is megérthet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!