Hogy tudnám a rossz karmámat teljesen kitisztítani? Újjászülethetek egy másik ember testében?
Ha mondjuk valaki meg próbál jó útra térni, akkor azzal a rossz karmáját tudja ellensúlyozni?
Ha mondjuk valaki szervdonor lesz, vért ad, vagy mondjuk vesét, akkor lehetséges, hogy halála után annak a testében fog újjászületni, aki megkapta a szervét? Mondjuk a vesét, vagy aki vérátömlesztést kapott? Akkor a karmája azzal rászáll az adott személyre, vagy mi?
3 - Ha ez is reinkarnációnak tekinthető, akkor a haláloddal milliárd irányba reinkarnálódsz. A testedet ugyanis mindenféle baktérium szétrágja, elrohasztja, beépíti önmagába, majd beleolvad a természet további körforgásába.
Nem vagyok szakértője a témának, de úgy tudom, a reinkarnáció esetén elveszíted a korábbi életedben szerzett tudást. Így tehát sajnos lehetetlen, hogy tanulj az előző életed hibáiból.
5 - Alapvetően nem biztos, hogy a legmegfelelőbb személy vagyok a reinkarnáció témakörében való beszélgetésre, ugyanis én nem hiszek benne, hogy bármiféle halál utáni élet, vagy lélekvándorlás létezne, de amit a reinkarnáció hívei hisznek, abban a tudatod a halállal elveszik, tehát nem emlékeznél a szüleidre sem.
Ez egyébként - már ha abból indulunk ki, hogy létezik a reinkarnáció - logikus, hiszen jelenleg sem emlékezel korábbi életeidre, igaz? Sőt, ha megkérdezel más embereket, ők is azt mondanák, hogy nem emlékeznek korábbi életre, vagy abban szerzett tapasztalatokra.
7 - Három oka lehet:
1, Nincs reinkarnáció (én ezt az opciót tartom a legvalószínűbbnek)
2, Van reinkarnáció, de minden újjászületéskor elvesznek a tapasztalataid.
3, Van reinkarnáció, és a tapasztalataid is megmaradnak, csak neked ez az első életed. Én ezt tartom egyébként a legvalószínűtlenebbnek, majdnem teljesen kizártnak, ezért írtam korábban, hogy ha más embereket megkérdezel, ők is azt fogják mondani, hogy nem emlékeznek a korábbi életeikre. Nekik is ez lenne az első életük?
8 - Az nem valószínű, hogy ők emlékeznének ezekre, csak nem mondják el. Minden megszületett emberre jellemző, hogy pl. meg kell tanulnia az adott nyelvet, meg kell tanulnia járni, meg kell tanulnia a szociális kapcsolatokat, emberekkel való kommunikációt, nonverbális jeleket, stb.
Ha lennének emlékeik, ezeket nem kellene megtanulniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!