Lehetséges, hogy azért ilyen szörnyű az életem, mert előző életeimben rossz dolgokat tettem? Hogy tudnám ezt kideríteni?
Sehogy, ezzel ne foglalkozz.
A problémákra és a megoldásra koncentrálj inkább.
Na ma is hasonló szituációba ütköztem.
Sajnos a családban megvan az ember hasonló világképpel.
Én magam is hasonló voltam, de azt mondtam leszrom. S a "fszom ki van a világgal" hejett áttértem a "jó lesz" gondolatra. Sokszor ironikusan gondolom de optimistább az előzőnél.
Na a szitu. Szr a világ, nem meg semmi, mindenki azokat és kihasznál. Megfűszerezve egy két összeesküvés elmélettel, meg háttér hatalommal. S igazából nem kezdhetsz vele semmit gondolattal.
Hát őszintén borzalmas, hogy mik vannak...
De feltéve az egyszerű gyermekded kérdést, hogy "Ha úgy sem tudsz mit kezdeni vele. A bánkódás hejett nem lehetnél akár boldog is?"
Gondolom mindenkinek egyértelmű hogy kaptam az ívet. S csak terveztem azzal hogy megmosolyogtam...
Magyarul, ha nem megy egyedül, kérj segítséget. Ha úgy se megy lépj túl rajta. Az élet rövid, S nem mindegy mivel töltöd. Ha bánkódsz, nem látod meg az élet apró örömeit, tudom én se láttam.
Első körben ne változztass hanem ismerd meg önmagad. Aztán azzal majd alakul. Se te sem a világ nem fog változni. Mármint nem túl látványos. Csak a nézeted fog változni.
Egyik barátom egy náci tábor parancsnoka volt és borzalmas élete van. Minden munkahelyről kiútálják az antiszociális viselkedése miatt. Nem marad meg fél évnél tovább sehol. Anyjának is már elege van belőle. Olyanokat csinál, hogy megeszi az összes főtt ételt amit az anya főzött és mire hazaér a munkából nincs semmi. A gép előtt gamelő fia megette és annyit mond az anyjának, hogy főztél már jobbat is.
Szegény gyereket az ág is húzza komolyan! Stratégiai játékokban 4. forduló alatt megtámadják a nemzetek, pedig minimum 12 fordulóig mindenkit békén hagynak. Ebből is látszik, hogy természetfeletti karma ül rajta
Kideríteni csak időutazással a múltba, ezt viszont az Univerzum törvénye tiltja.
.
"csak rossz ért, amit csak el tudtok képzelni."
Vitatom, mert elképzelni tudom, hogy valakin keresztülmegy a villamos és közvetlen utána egy úthenger is.
.
"Próbálok változtatni a helyzetemen"
Ne tedd! - a próbálásnak/próbálgatásnak nincs értelme. A "ha így nem megy, próbálom úgy" eredménytelen, mert a változáshoz/változtatáshoz a cél kitűzése, az oda vezető út megtervezése és ahhoz ragaszkodása szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!