Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Honnan lehet tudni, előző...

Honnan lehet tudni, előző életes emlék esetén, hogy azt tényleg az illető élte meg és nem más?

Figyelt kérdés

Akár valamilyen módszerrel, akár spontán emlékszik valaki. Mert ha van kollektív tudattalan, akkor elvileg minden emlék oda kerül közösbe. És ha valakinek van hozzáférése, akkor így nem lehet, hogy hozzáfér egy olyan emlékhez, amit igazából nem is ő, mint lélek élt meg, hanem más?

Honnan lehet tudni, hogy azt tényleg ő élte meg, és nem csak előhozott valamit random a közösből?

Ugyanakkor számít ez? Ha végül minden a közösbe megy, akkor végül is mindegy ki éli meg nem?

2021. okt. 4. 23:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%
Én jobban hiszek a kollektív tudattalanban, mint a reinkarnációban, aminek semmi értelmét nem látom. A kollektív tudattalanra kapcsolódtam már többször is álmomban, amikor megéreztem közeljövőt vagy nem túl régmúlt eseményeket, egyik sem velem történt meg, de álmomban úgy álmodtam, mintha velem történne meg.
2021. okt. 7. 00:51
 12/14 anonim ***** válasza:
#10 köszi
2021. okt. 7. 07:13
 13/14 anonim ***** válasza:
69%

11 igazából én is. A reinkarnációban csak hiszek.

Én murisnak tartom. Ujja születsz barmiként. Talán bármikor.

Szívesen lennék pl mamut fenyő egy eldugott erdőben vagy tölgy.

Az élővilág minden élőlénye.

De kb ennyi, az oka. A megvilágosodás, a menny és a pokol nem tűnik szórakoztatónak.

2021. okt. 7. 07:19
 14/14 SZücsöm ***** válasza:
100%

11 Ez se kizárható de ismételten csak azt tudom írni HA a Virginiai egyetem kutatói valós kutatások valós adatait tették közzé akkor inkább a reinkarnációra tippelnék. Rengeteg esetben fordult elő hogy a vizsgált személy "emlékeiben" egy traumatikus halál is szerepel. Ez azért érdekes mert emellett pont az állítólagos előző inkarnációs test traumájának helyén a jelenlegi inkarnáció testén is keletkezett valamiféle nyom. Pl lőtt sebnél bemeneti kimeneti "stigma" ledarált kéznél csonka kéz. "Shotgun" al történő lövés után deformálódott fej stb.

Továbbá az is beszédes hogy már elhunyt emberek emlékei jöttek elő a vizsgált alanyoknál és nem még élőkké.

Továbbá volt egy bizonyos időintervallum a két inkarnáció születése - halála között ami nagy számba nagyon hasonló volt a legtöbb esetnél.

+ Ha a kollektív tudat alatti lenne akkor szerintem inkább olyan emberek emlékeinek kéne előjönnie ami kollektívan a tudatunkban van. Hitler,Sztálin,Napóleon,Kleopátra stb.

A beszámolók viszont "névtelen kispolgárokról" beszéltek.

2021. okt. 8. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!