Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Tapasztalt már valaki olyat,...

Tapasztalt már valaki olyat, hogy miközben valakinek a szemébe nézett, az illető arcvonásai átváltoztak a szeme körül? Kérem csak azok válaszoljanak, akik komolyan veszik a kérdésemet.

Figyelt kérdés
Többször előfordult már velem az (eddig 3 embernél), hogy miközben valakinek mélyen a szemébe néztem, az illető arcvonásai átváltoztak. Először 10 évesen tapasztaltam ezt, akkor gyorsan elkezdtem pislogni, mert nagyon ijesztőnek találtam. Jelenleg 26 éves vagyok és nem olyan régen újra megtörtént. Még mindig ijesztőnek tarom, de úgy döntöttem utána nézek, miért lehet ez. Azonban sehol nem találtam még hasonlót sem leírva. Volt már valakinek hasonló? Mi történhet ilyenkor?

2017. júl. 17. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

Ha a saját arcodat bámulad a tükörben, akkor is ez fog történni. Semmi paranormális nincs benne, legfőképpen a Troxler hatás miatt történik.

Nagyjából a Troxler hatás: ha egy állandó kép egy pontját bámulod folyamatosan, akkor a pont körüli részek elhalványodnak, eltorzulnak, vagy teljesen eltűnnek. Persze nem szó szerinti értelemben, ez csak egy vizuális optikai csalódás, amit legfőképpen az agyban megy végbe.

2017. júl. 17. 14:22
 2/6 anonim ***** válasza:
61%

Ez természetes. Ismert a pszichológiában, de próbálják elmismásolni.

Nem kell tőle megijedni. Sőt ha a párod is benne van akkor egészen izgalmas is lehet!

2017. júl. 17. 16:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak sajàt tükörképemmel tapasztaltam ilyet.Nagyon ijesztő.
2017. júl. 17. 19:45
 4/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm! Sokat segítettetek! :)

Ha valaki szintén tapasztalt még ilyet, kíváncsian várom az élményeket! :)

2017. júl. 18. 10:00
 5/6 Aneem ***** válasza:
44%
Szunnyadó tisztánlátási képességről árulkodik a dolog. Mivel egy pontra figyelsz és igy belelátsz a másikba, és esetekben akár több ezer arca nyilvánul meg számodra egy adott pillanatban, azért tűnik olyan ilyesztőnek. Érdemes lenne foglalkoznod auralátással, és egyéb gyakorlatokkal amik a harmadik szemet és a tisztánlátást célozzák.
2017. júl. 25. 23:43
 6/6 anonim ***** válasza:
46%

Én is láttam már ilyet, pozitív jellegűt is, de az egyik kifejezetten ijesztőnek és rosszindulatúnak tűnt, mintha magát az ördögöt láttam volna, nagyon groteszk volt! Egy vásárcsarnokban jött szembe velem, és elment mellettem. Mintha szemmel vert volna, mozgott a szája is és mereven rám nézett.

Ilyenkor valami mögöttes tartalmat látunk, az tuti. Szerintem az illető jelleméről, vagy szerepéről árulkodik.

2017. aug. 9. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!