Tapasztalt már valaki olyat, hogy miközben valakinek a szemébe nézett, az illető arcvonásai átváltoztak a szeme körül? Kérem csak azok válaszoljanak, akik komolyan veszik a kérdésemet.
Ha a saját arcodat bámulad a tükörben, akkor is ez fog történni. Semmi paranormális nincs benne, legfőképpen a Troxler hatás miatt történik.
Nagyjából a Troxler hatás: ha egy állandó kép egy pontját bámulod folyamatosan, akkor a pont körüli részek elhalványodnak, eltorzulnak, vagy teljesen eltűnnek. Persze nem szó szerinti értelemben, ez csak egy vizuális optikai csalódás, amit legfőképpen az agyban megy végbe.
Ez természetes. Ismert a pszichológiában, de próbálják elmismásolni.
Nem kell tőle megijedni. Sőt ha a párod is benne van akkor egészen izgalmas is lehet!
Nagyon szépen köszönöm! Sokat segítettetek! :)
Ha valaki szintén tapasztalt még ilyet, kíváncsian várom az élményeket! :)
Én is láttam már ilyet, pozitív jellegűt is, de az egyik kifejezetten ijesztőnek és rosszindulatúnak tűnt, mintha magát az ördögöt láttam volna, nagyon groteszk volt! Egy vásárcsarnokban jött szembe velem, és elment mellettem. Mintha szemmel vert volna, mozgott a szája is és mereven rám nézett.
Ilyenkor valami mögöttes tartalmat látunk, az tuti. Szerintem az illető jelleméről, vagy szerepéről árulkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!