Mennyi idő múlva hat egy "szerelmi kötés" vagy "szerelmi varázslat"? Az illető férfi, mennyi időbe telik amíg hat úgymond a varázslat?
Nem érzed a súlyát annak, hogy te ilyet akarsz tenni egy másik szabad akaratú emberrel?
Nézz magadba.
Nem érdekel.
Egyszerűen nem bírom felfogni mi vihet rá egy embert arra, hogy ilyet csináljon.Tegyük fel, hogy hat a mágia, akkor is csak egy hazugság lesz az egész...
Szánalmas.
attól függ milyen varázslatot használasz. Több e célra készült varázslat van és némelyik gyorsabban némelyik pedig lassabban hat.
De ha azt akarod hogy az ünnepekre már mindenképpen működjön akkor egy instant varázslatot javasolnék
Ellentmondásba keveredsz.
Ha nem hiszel benne, miről prédikálsz?!
4. Valószínűleg úgy se sikerülne neki. Tudtommal nem elég ismerni és jól elvégezni egy "rituálét".
Valószínűleg ugyan úgy gyakorlottnak is kell lenned a "témában". Rajzolni is általában pálcikaembert kezd az ember és nem élethű arcképet.
De még ha sikerülne is tudtommal (laikus vagyok) nem tartana sokáig az "öröm" és a vége is csúnya lenne.
+ Ne felejtsük el azt a negatív karmát amit ezáltal magára venne.
Ja és ha valaki pénzért elvégezné neked a "varázslatot" az is valszeg kókler lenne mert nem hinném hogy hozzáértő pár ezer forintért osztozna veled ebben a - karmában.
De mint írtam én (még)teljesen laikus vagyok a témában.
Küldj neki meztelen képet.
Az instant hat.
4, mi viszi rá? Az önzőség.
Csak saját magát szereti, plusz gyáva is.
Meg valszeg bányarém, hogy nem megy neki segítség nélkül 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!