Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mennyi idő múlva hat egy...

Mennyi idő múlva hat egy "szerelmi kötés" vagy "szerelmi varázslat"? Az illető férfi, mennyi időbe telik amíg hat úgymond a varázslat?

Figyelt kérdés
2020. dec. 16. 19:48
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:

Valami van, biztos hogy sikerült... Csak nem tudom melyikkel 😁

És igen, nagyon örülök neki! Alig győzök neki válaszolni, annyit ír 😁

Köszönöm univerzum ❤️❤️❤️

2020. dec. 17. 23:36
 42/47 A kérdező kommentje:

Nem bírom "levakarni" magamról! Nem is akarom, azért van idézőjelbe téve.

Most már arra sincs időm hogy egyek, vagy ilyesmi állandóan ír aminek persze nagyon örülök csak nagyon furcsa hogy eddig heteket vártam a válaszára most meg enni nincs időm annyit ír...

2020. dec. 17. 23:38
 43/47 A kérdező kommentje:
Tényleg sokat változott jó irányba.
2020. dec. 17. 23:40
 44/47 A kérdező kommentje:
Hűha, annyi mindent csináltunk én nem tudom hogyan írjam le privát üzenetben 😁 Kisregény?
2020. dec. 17. 23:40
 45/47 anonim ***** válasza:
22%
Most elmondom még egyszer...az, hogy kedvelt téged nem azt jelenti, hogy szerelmes volt beléd.
2020. dec. 18. 16:20
 46/47 anonim ***** válasza:
50%
De mi van akkor ha megtudja hogy varázslathoz folyamodtál? Egyszer rájön és akkor milyen szégyen lesz?!
2021. jan. 1. 13:58
 47/47 SZücsöm ***** válasza:
11%

Ezt a sztorit már láttuk. Összeházasodtok, lesz egy gyereketek, a varázslat hatása elmúlik, te elhalálozol,az apuka a gyerek keze által hal, és a gyerekből lesz az évszázad legrettegettebb sötét varázslója Tom Marvolo Riddle.(Lord Voldemort)

Kösz szépen kérdező. Most mi muglik miattad szívhatunk.

2021. jan. 1. 14:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!