Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mennyi idő múlva hat egy...

Mennyi idő múlva hat egy "szerelmi kötés" vagy "szerelmi varázslat"? Az illető férfi, mennyi időbe telik amíg hat úgymond a varázslat?

Figyelt kérdés
2020. dec. 16. 19:48
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
87%

Rengeteg ilyen kerdesnel olvasom itt a hitetlenkedöket

Nem èrtem mit keresnek itt

Engem nem èrdekel pl. A politika kategoria

Namost èn nem fogom nezni a politika kategoriàt ennyire 1szerü am tenyleg vicces a dolog egyszer aztirja ilyen nem letezik utána írja deeeeeee csak ezzel ez àtkozott az àtkozott el hahahaha

wtf ha nem letezik akk nem letezik àtok sem szal vannak problémàk rendesen

2020. dec. 17. 20:19
 32/47 SZücsöm ***** válasza:
42%
14 Elnézést de szerintem nálad van a katyvasz. Mert attól mert még a TE hitrendszeredben nem összeegyeztethető a mágia és a karma (amivel nincs is semmi baj) attól még létezik az a hitrendszer ahol összeegyeztethető . Na már most én ebben a rendszerben hiszek. Nem állítom hogy igazam van csak hiszek.
2020. dec. 17. 20:22
 33/47 anonim ***** válasza:
80%
Privat uzenetben megirhatod hogy sikerult nagyon szerencses vagy es minden jot kivanok nektek a szerelemben <3
2020. dec. 17. 20:23
 34/47 SZücsöm ***** válasza:
34%
33 azért a szerelmet írhattad volna "szerelemnek".
2020. dec. 17. 20:27
 35/47 anonim ***** válasza:
77%

nincsenek törvényszerű, percre pontos meghatározások. Összefüggések vannak, amik befolyásolják, hogy mikor válik kézzel foghatóvá óhajod. Fontos, hogy kézzel foghatóvá! Merthogy, bármire is gondolj, bármi felé is küld az érzelmeidet, az abban a pillanatban megjelenik a másik oldalon, a gondolatod tárgyánál is. Csodálom a kutatókat, a kvantumfizikusokat. Ők bizonyítják, valóan így működik, így “közlekedik” az energia, az információ. Egyszerre megjelenik mindkét, vagy akár több helyen. Innentől kezdve a varázslás már nem is annyira misztikus.

Akkor mihez kell idő?

Ahhoz, hogy a másik oldal az információkat, energiákat felfogja, feldolgozza és reagáljon rájuk. Ez az, ami nem tud végbemenni azonnal. Amikor egy személyt szeretnél befolyásolni – pl. adjon fizetésemelést, vagy szálljon be a vállalkozásodba -, az ő gondolatainak és érzéseinek némileg át kell rendeződni. Minél kevésbé nyitott az ügyre és minél makacsabb, annál több időre, annál több felé irányuló hatásra van szükség. Ha egy tárgy megszerzése a cél, a körülményeidnek kell úgy átszerveződni, hogy eljuthass a beteljesülésig. Az előbb említett hatás és az energiák erősségére tudsz rásegíteni a különböző varázslás, mágia technikákkal, szertartásokkal. Most már látod, hogy az információ, az energia azonnal ott van, ahol lennie kell, de a hatásának a beéréséhez szükséges az idő.

Forràs: Google

Ezt talaltam

2020. dec. 17. 20:31
 36/47 anonim ***** válasza:
28%
33as, nem nem szerencsés...de majd rájön csak már késő lesz. Túl nagy árat fizet a hamis "szerelemért"
2020. dec. 17. 20:31
 37/47 anonim ***** válasza:
11%

Jahj, hogy lány vagy :D

Akkor nem csoda, hogy működik a dolog.

Ráadásul még kedvel is a srác. Hát sajnos akkor nem valószínű, hogy a mágia miatt sikerült a dolog, hanem így jött ki. Azért gratula. :D

2020. dec. 17. 20:32
 38/47 anonim ***** válasza:
28%
De az, hogy a srác kedvelt téged az nem azt jelenti, hogy szerelmes volt beléd. Hidd el rohadt nagy szakadék van ez a kettő szó között. Az nem szerelem, ha kényszeríted. Hiába hitegeted magad. Amúgy én nem hiszek benne, hogy sikerült volna egy szerelmi átkot rászórni egy srácra, de ha esetleg mégis...akkor te nem vagy normális.
2020. dec. 17. 20:48
 39/47 anonim ***** válasza:
12%

Lehet a srác nem is szerelmes csak látta, hogy oda van érte és itt az esély egy jó kapcsolatra. Lehet szerelmesnek tűnik, pedig csak bejössz neki és szívesen átmenne rajtad párszor.

Ilyen helyzetben én nehezen beszélnék sikeres mágiáról.

De persze lehet nem és tényleg neked sikerült.

2020. dec. 17. 20:53
 40/47 anonim ***** válasza:
84%
Én is bírom h senki sem a kérdésre fókuszál xD
2020. dec. 17. 23:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!