Ismer valaki olyan "varázslatról" ami megszünteti az emberben a szerelmet?
"Sokat gondolkodtam"
és csak ennyire jutottál? Nem lehetsz valami lángész...
Bárcsak lenne ilyen!!!!!
Sajnos olyan csodaszer, ami megszüntetné a szerelmet, vagy az érzelmeket, nemigen létezik. Maximum egy jó adag Xanax vagy Rivotil, de örökké az se tart...
Szia kérdező!
A rossztól való megszabadulás vagy szerelmi oldás ugyan úgy működik,mint a kötés vagy egyéb nem hitetleneknek való dolog,keress ebben jártas embert,van.
Hitetlennek páljon ki a szája ha hozzászól off.
Elengedés képessége a varázslat. ;) Ha esetleg még tartod vele a kapcsolatot akkor fokozatosan szüntesd meg. Egyre ritkábban találkozz/kommunikálj vele egyre kevesebbet, egyre felületesebben. Fokozatosan engedd el vele kapcsolatos gondolataidat és érzéseidet.
Az elmúlt 3 évből amúgy mennyi idő volt az ameddig jól működött a párkapcsolat és mennyi volt a szenvedés? Csak kíváncsi vagyok, hogy következetes munkával, tanulással, fejlődéssel mennyire lehetett volna megoldható a szenvedés oka.
"Szerelem, szerelem,
átkozott gyötrelem"
- szól a népdal. Valahogy az sem jó, ha az ember nem szerelmes.
A boldogtalan szerelem jobb.
Áááá... nincs megoldás!
Írd ki magadból, írj verseket, rajzolj, fess.
Pont az a gond hogy az emberek többsége azt hiszi hogy lehet mazsolázni az érzelmek között.
Te dolgod most az, hogy szeresd az ő dolga meg az hogy szakítson! És hogy mindezt éljétek is át!!!
Ha jól értem te pont az ellenkező szereposztást szeretnéd eljátszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!