Ismer valaki olyan "varázslatról" ami megszünteti az emberben a szerelmet?
Több mint 12 éve vagyok benne a témában. Már minden más érzelmet kiöltem magamból, a szív amit egykor kaptam majdnem teljesen megszűnt létezni. Próáltam már minden módon. Az összes elem összes kombinációjával ostromoltam de mind hiába. Az érzelmi világ (már ami megmaradt belőle) gyakorlatilag a kenyérpirító és a számítógép szintjén mozog. Azonban a szeretet/szerelem érzését nem sikerült megölnöm. Szval ha találsz rá választ az nekem is segítség lenne. AZ az 1etlen dolog ami miatt még rám lehet aggatni azt a megalázó nevet "ember". Ha az eltűnne akkor már joggal háborodhatnék fel ha valaki így nevez. Szomorúságot, magányt el lehet tüntetni sötéttel. Boldogságot, elhamarkodott döntéseket jéggel (víz +leveggő). Belső kirohanásokat levegő-vel. Többet hirtelen nem tudok felsorolni mert nem emlékszem milyen érzelmeim voltak még régen. Szval ha valaki talál választ erre a kérdésre. Azt én is megköszönném.
Igaz épp nem szeretek senkit de nem szeretném állandóan azt az érzést kapni mikor ránézek 1 lányra hogy "milyen lenne őt szeretni". Elegem van már belőle.
Szia
Szerelmi oldást tudok tanácsolni
De jó volna ha létezne ilyen varázslat!
A szerelem egy fölösleges, kártékony dolog, semmi haszna nincs, de annál több kárt csinál
Ha lenne valami mágia vagy csodaszer vagy akármi ami megszabadít a szerelemtől, rengeteg embernek sokkal boldogabb lehetne az élete!
Nagyon szükség volna egy ilyen varázslatra!
Ha bárki kitalálta a szerelem ellenszerét az írja meg!
ismerni nem ismer senki (szerintem), de igeny az volna ra!!!
nagy segitseg lenne, nemcsak nekunk de az egesz emberisegnek ha sikerulne a szerelmet egyszer s mindenkorra megszuntetni
remelem a tudomany erre is talalni fog valaszt, mar itt volna az ideje
nagyon hasznos volna a szerelmet vegkepp eltorolni vegre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!