Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mennyi idő múlva hat egy...

Mennyi idő múlva hat egy "szerelmi kötés" vagy "szerelmi varázslat"? Az illető férfi, mennyi időbe telik amíg hat úgymond a varázslat?

Figyelt kérdés
2020. dec. 16. 19:48
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Te biztos...
2020. dec. 17. 18:50
 22/47 A kérdező kommentje:
Azt sem tudod miről van szó, de látatlanban rosszat kívánsz egy számodra full vadidegen embernek.... Idióta
2020. dec. 17. 18:51
 23/47 anonim ***** válasza:
15%

Az jobb hogy te annak kívántál rosszat akit elvileg szeretsz?

Tisztában vagy a dolog hátterével, hogy mivel jár ez? Tudsz róla hogy ez egy átok, amivel csak ártottál annak akit elmondásod alapján szeretsz? Meg még a tetejébe saját magadnak is.

Vagy csak valahol olvastad a neten hogy van ilyen, ezért megcsináltad? Az utóbbira tippelek, főleg hogy átokhalmozódást is csináltál...

Lesznek itt még bajok, fogsz te még sírni és lesz még iszonyatos, kitörölhetetlen bűntudatod.

2020. dec. 17. 19:10
 24/47 anonim ***** válasza:
35%
Nem, nem kívánok rosszat én senkinek megtetted magadnak. és hidd el, többet tudok erről mint te, tekintve hogy nekem eszembe sincsen démoni erőkkel játszani hogy megszerezzek olyat aki nem akar engem, és ezért feláldozok elég sok mindent. Gondolom a nagy "varázslóid" nem mondták el neked mire is készülsz igaz? És azt sem hogy mi az igazi ára?(nem a pénzre gondolok)
2020. dec. 17. 19:36
 25/47 anonim ***** válasza:
29%

23as dehogy tudja, különben eszébe se jutott volna megcsinálni. De legkésőbb 1-2 év és majd rájön, mikor tönkremegy az élete végérvényesen és nem tudja visszacsinálni.

A szerelmi kötés kőkemény átok, fekete mágia. És nem, nem a karma a legnagyobb gond. Sőt az eltörpül a többi mellett amit a fejedre zúdítottál. Gondolom nem hiszed el, de várlak vissza hamarosan hogy beszámolj a tragikus kimenetelről, hátha valaki tanul a te hibádból ha te már úgyis elvesztél.

2020. dec. 17. 19:38
 26/47 A kérdező kommentje:

Marhaság

Megint másról beszéltek...

Alapjában véve kedvelt engem a pasi, és szimpatikus vagyok neki, illetve tetszek neki. Ez csak hogy mondjam, előrébb hozta a dolgokat... Adott egy kis erősítést! :-)

Remélem mostmár megnyugszik a kis lelked... :-)

2020. dec. 17. 20:00
 27/47 A kérdező kommentje:
A kezdetektől fogva mint írtam, kedvelt. Ez egy erősítés volt. Úgyhogy látatlanban nem kellene marhaságokat írni, a történet ismerete hiányában 😃
2020. dec. 17. 20:02
 28/47 A kérdező kommentje:

ma 19:38

Amúgy ha ennyire okosnak tartod magad a témában és ennyire prédikálsz, igazán válaszolhatnál a kérdésemre is ha szeretnél offolás helyett... Ja, hogy fogalmad sincs az egészről? Nem tudod? Akkor elnézést kérek! 😃😁

2020. dec. 17. 20:05
 29/47 anonim ***** válasza:
40%

Ha igazán akart volna valamit lépett volna...a többivel csak magad áltatod hogy megnyugodjon a kis lelked:-)

De a lényegen nem változtat, az átok az átok, mindegy milyen célból tetted ezt magaddal.

Hiába áltatod magad, amit érez az nem szerelem...de majd rájössz, jobb esetben túléled...

2020. dec. 17. 20:05
 30/47 anonim ***** válasza:
86%
Kerdezo hagyd ra a francba erdemben nem kèpes hozzàszolni a tèmàhoz csak fujja a sajàt mondòkàjàt ès irigy mert neki lefogadom nem sikerul
2020. dec. 17. 20:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!