Ha megszakítottam a kapcsolatot azzal az illetővel aki a lehetséges jelöltek között volt aki el átkozott engem és pár nap múlva újra normális lett az életem hónapok után, akkor az az illető átkozott el akivel megszakítottam a kapcsolatot?!
Szóval dióhéjban annyi a sztori hogy kb.: több mint fél éve balszerencsés vagyok mindenben, nem szeretném részletezni az elmúlt kb.: fél év életem legrosszabb hónapjai voltak. Mondták is, én is gondolkodtam rá hogy valaki elátkozott vagy ilyesmi.
Időrendbe tettem kiket ismertem meg akkoriban amikor ez a borzasztó balszerencse sorozat elkezdődött.
2-3 ember volt, akiket akkor ismertem meg. 2 emberre tippetem aki rosszat kívánhat nekem, vagy ilyesmi. Az egyikkel már 3-4 hónapja megszakítottam a kapcsolatot, nem kommunikálok vele egyáltalán mert kiderült hogy egy végtelenül gonosz, szélhámos számító ember. No kontakt.
Aztán a másik, pedig egy végtelenül kedves, jólelkű, aranyos, segítőkész, normális embernek tűnik. Namost, mivel a balszerencse sorozat azóta sem ért véget mióta az elsővel megszakítottam a kapcsolatot, így hát kizárásos alapon az utóbb említett emberrel is megszakítottam a kapcsolatot, nő kontakt 3 napja.
Hihetetlen ami történt! Ma hatalmas változás történt, a vállalkozásom végre jó irányba elindult, több ügyfelem volt ma mint az elmúlt 3 hétben összesen! Stb... Stb...
Most akkor tényleg lehet hogy pont az a kedves ember gonoszkodik ellenem valami átokkal, akivel megszakítottam a kapcsolatot? Nagyon meglepődtem rajta...
Ahogy megszakadt a kommunikáció köztünk, az életem kezd normális kerékvágásba kerülni végre...
Köszönöm a véleményed előre is
Ez nem vicc, hihetetlenül hangzik de igaz amit leírtam.
Aki pedig nem hisz az ezotériában, !!! mellőze a válaszadást !!! Továbbá ha unatkozol, ne írj ide nem illő választ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!