Egy tipikus bak csillagjegyű emberhez (nő az illető) hogyan lehet közel kerülni? (barátságról van szó)
Figyelt kérdés
Mennyi időbe telik? Milyen módszerek vannak? 22L2021. szept. 5. 18:49
1/6 anonim válasza:
A fő fókusza a teljesítmény, a státusz és a kemény munka. Ha ebben partnere vagy, akkor jóban lesztek. Nem szereti a "small talk" jellegű beszélgetéseket. Főleg komoly témákról érdemes vele beszélgetni. Mesélj neki arról, hogy hogyan építed az életed, mennyit teszel azért, hogy fejlődj és ugyanerről érdeklődj tőle. Fontos, hogy ne érezze azt, hogy munkájában, fejlődésében visszatartod. Támogasd, tiszteld azt, amit elért, letett az asztalra.
Ha nagyon bak ember, akkor az így néz ki. :D
2/6 A kérdező kommentje:
Az kimaradt hogy érzékeny típus, csak leplezi.
2021. szept. 5. 19:39
3/6 anonim válasza:
A baknak nemes érzelmei vannak. :)
4/6 anonim válasza:
Bakhoz szűzként a legkönnyebb közel kerülni.
5/6 anonim válasza:
Egy biztos, faggatózással, kérdésözönnel ne kezdj bele, de általában neked kell hozzájuk közeledni. Ők azt valahogy kiszúrják, hogy ki a komoly, felelősségteljes ember, ha ilyen vagy, akkor elkezdenek érdeklődni, kérdezgetni. Munkáról szívesen beszélnek, ha elkezdenek bízni, ők terelik mélyebb témákra a beszélgetést, ez nem 1-2 alkalom, hosszabb idő. Nekem szinte minden barátom bak, de ezt csak később tudtam meg róluk, simán rokonszenves ék, értelmesnek tűntek, valahogy vonzottam őket, pedig skorpió vagyok, nem olvastam sok helyen, hogy ők milyen barátok, milyen páros, a bakbak valamiért mindig a szüzeket ajánlgatják... aztán az élet vagy így hozta, vagy nem :D
6/6 anonim válasza:
Idő kell hozzá, fokozatosság, kitartás, nem nyomulás, de eltökélt haladás a cél felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!