Csillagjegyek tipikus képviselői a híres emberek körében? Tudtok ilyeneket?
Figyelt kérdés
Pl. szerintem a vízöntő jegy tipikus képviselője Tereskova, mert nagy szájú, különcködő, kényes és "egyedi". Mit gondoltok, ki az oroszlánság/nyilasság/skorpióság stb. megtestesítője a híres emberek körében?:D Remélem, világosan fejeztem ki magam:)2010. aug. 4. 13:19
1/9 anonim válasza:
Skorpió Ady ez mindent megmagyaráz.:)
2/9 anonim válasza:
Skorpióra Picasso a legszebb példa különösen ha elolvasod Francoise Gilot Életem Picassoval! Tipikus skorpió!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3/9 anonim válasza:
Madonna oroszlán. Ez azért elég tipikus.
4/9 anonim válasza:
Nyilas Cristina Aguilera..bocsi ha rosszul írtam xD
Én is nyilas vagyok,de Cristina nem tud jellemezni engem..szóval..:S>.< az falls.
5/9 anonim válasza:
Rubint Réka tipikus rák, érzelmes, családcentrikus.
6/9 anonim válasza:
a google a barátod ::)
Napóleon-oroszlán
7/9 A kérdező kommentje:
13:49
Hagyjál már a Google-al:D Itt a kulcsszó a TIPIKUS:) Nem szimpla hírességek érdekelnek, hanem azok, akik szerinted tipikus képviselői az egyes jegynek:)
2010. aug. 4. 15:34
9/9 anonim válasza:
Tipikus rák Lindsay Lohan...a vörös haj nagyon jellemző a rákokra.
Pl Caesar kos volt, a hódító szenvedélyes.
Megan Fox bika. Tipikus, gyönyörű, mint a bikák általában, de hízékonyak.
Skorpió tipikus Leonardo Dicaprio. Fűrkésző tekintet, enyhe asszimetria.
Csak néhányat írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!