Szűz nő ("Tipikus" Oroszlán tulajdonságokkal) és "tipikus" Vizöntő férfi! Vélemények?
Szűz nő (de egyáltalán nem jellemzők rám a tulajdonságai, kivétel a precizitás, távolságtartás és hogy idő kell amig feloldódok) de tulajdonságaimban teljesen Oroszlán vagyok! A párom tipikus vízöntő! Működhet? Mert én nem igazán vagyok benne biztos!
Illetve milyen személyiségjegy illene hozzám! Tapasztalatokat, véleményeket várok!
Oroszlán tulajdonságok?! Bűzlik, ordít, harap, döglik egész nap?
''Tipikus'' vízöntő férfiként nem kezdenék szűz lányokkal, mert a tapasztaltabb hölgyeket kedvelem...
A véleményem az, hogy nem egy tömeges átverés alapján kéne választanod, bár az az érzésem, hogy teljesen fölöslegesen írom most ezt. Sokan szentelték munkásságuk jelentős részét az asztológiai érvek bizonyítására, sajnos, a negatív eredmény legalább olyan gyakori volt, mint a Holdon a meteorit-becsapódás. Vess egy pillantást ezekre is:
bár elismerem, hogy ebben az áltudományban hinni sokkal egyszerűbb, mint a tudományos módszerek kínálta lehetőségekkel tanulmányozva mindennapjainkat.
Nem ez alapján fogok dönteni a kapcsolatunk sorsáról, csak érdekel a téma...ennyi!
"Tipikus" oroszlán és "tipikus" vízöntő tulajdonságokkal tisztába van az, akinek a véleményére kiváncsi lennék! Akiknek ez a csillagjegye és nők esetébe, akiknek volt már vizöntő párja!
Köszönöm
Nagyon szépen köszönöm az utolsó hozzászólonak az egyetlen értelmes és hasznos választ, ami a kérdésemre érkezett!:)
Én is ugy gondolom hogy nem egy könnyű kapcsolat, sőt még életembe nem volt ennyire bonyolult kapcsolatom de mégis valamiért ragaszkodunk egymáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!