Mért mondják sokan, hogy a nehezebb időszakok alatt többet lehet fejlődni, meg tanulni?
Nekem ez ilyen "kutyaharapást szőrével" dolognak tűnik, amit szintén nem tudok hova tenni. Ennyi erővel, ha van valaki, akinek fáj a lába, nem tud lábra állni, még törjük is el, hátha akkor lábra áll?
Aki tapasztalt ilyet, avasson be, kérem!
Nehezebb időszakban mindenki jobban küzd.
A technikában is az igazán gyors fejlődés háborús helyzetben van.
Ez kész motiváció a fejlődésre! :D
Hát én nem fogok fejlődni attól ha szenvedés ér. Ha attól fejlődnék, akkor már nagyon magas szinten lennék.
Én egyszerűen mindig a legkönnyebb utat választom. Ezért szenvedek. Lehet nemsokára pl csöves leszek, de bármit elviselek. Arra is felkészültem hogy meghalok, de akkor sem tud a sors szenvedéssel a változásra kényszeríteni..
Amúgy azért mondják, mert mikor 💩 az ember élete, akkor van aki elgondolkozik. Van aki tovább lép, és másképp csinálja a dolgokat. Van aki tudatosabb lesz, és változtat magán stb.
De van olyan is aki tudatosabb lesz, és pontosan látja hogy miért került az adott helyzetbe - mégis úgy dönt hogy nem változtat.
Tehát fejlődni lehet a nehéz időszakok hatására, de az egyéni döntés is. Lehet úgy dönteni hogy vissza fejlődünk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!