Miért van az hogy sokan kizárják Jézus és a reinkarnáció párhuzamát?
Az én meglátásom szerint Jézus csupán egy megvilágosodott ember volt,csodáit is ennek lehet tulajdonítani, a feltámadása pedig csupán arra mutat rá hogy a lélek hallhatatlan.
Kétségtelenül nagy gyógyító és hatalmas lélek
ő,de sem több, sem kevesebb.
Reinkarnáció = újjászületés.
Jézus csak egyszer született, igaz, a Biblia szerint feltámadt, de nem reinkarnálódott.
A reinkarnálódott lélek csecsemőként kezdi új életét.
Ilyet hallottál Jézusról?
(Ha igen, akkor hazudtak neked!)
"Sztem is simán inkarnálódott.Istennek én se tartom mivel ha imátkozott Istenhez akkor most Isten önmagához imátkozik? Az hogy egy volt Istennel az sztem azt jelenti,hogy Isten lelke az övén nyugodott. Ennyi .Része volt Isten.De attól még nem volt 100%-ig ő."
A biblia szerint a fia volt.
"Mert az 1000 modon atirt es javitgatott Bibliaban azt a kicsi reszt is ami reainkarnaciora vallna se veszik eszre, ezert ragaszkodnak a profetahoz... "
Mert korszerűsítve van, sok írás elavult vagy idejétmúlt és ezért kell korszerűítrni. A keresztény vallás pedig 100%-ban nem a reinkarnációra épült. Ez egy keleti hitvilág, semmi köze a keresztényhez. A "keresztény " szerint csak Istennel érheted el a halhatatlanságot, ugyanakkor te magad nem vagy az sem a lelked "csak Istennel"... A lélek idővel elenyészik semmivé lesz, de akit isten befogad örökké élnek majd a vele. Jézus pedig 900%-ban próféta volt. xP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!