Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mivel készülsz a következő...

Mivel készülsz a következő inkarnációdra?

Figyelt kérdés
2021. szept. 16. 06:49
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Kedves 25/n Szilvi,

"Plusz azt is remélem hogy kevesebbet fogok majd szenvedni, és jobb életem lesz mint amilyen a mostani." A reménykedésen túl teszel-e valamit a célodért proaktívan?

2021. szept. 16. 11:10
 12/22 anonim ***** válasza:

Sok rosszat kell elviselnem az életemben és nem adom fel öncélúan (még egyenlőre, aztán ki tudja hogy egyszer majd betelik-e az a bizonyos pohár...). Kényszerből élek, pedig nem érzem jól magam. Nagyon érzem hogy nem ide valósi vagyok.

Úgy gondolom hogy ezzel fejlődik a lelkem és javul a karmám is, amiket majd következő életben vagy a túlvilágon jó dolgokra "válthatok át".

2021. szept. 16. 11:13
 13/22 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm.

"Kényszerből élek, pedig nem érzem jól magam." Ez az elérhető maximum számodra?

2021. szept. 16. 11:15
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem de ahhoz még nem vagyok megfelelő szinten hogy a sarkamra álljak és tegyek magamért. Talan majd 1x..
2021. szept. 16. 11:19
 15/22 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
2021. szept. 16. 11:20
 16/22 anonim ***** válasza:

Minél több problémát oldasz meg ebben az életben annál kevesebb jut majd a következőkre

Fel kell ismerni a karmádat bele kell menni és meg kell oldani

2021. szept. 16. 12:51
 17/22 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem meg jó mondas, hogy :

A szar is le van szarva.

A karma az csak azt befolyasolja aki retteg es hisz benne. Nincs olyan, hogy karma.

Szerintem az élet több jó dolgot rejt. En ugy gondolom hogy alapvetoen mi dontjuk el mit szeretnénk. Ket típusu csoportra lehetne kepzeletileg osztani, hogy ki miert inkarnalodik az egyik aki utal mindent ami korulotte van es bant mindent ők azert hogy megtanuljak hogy az élet nem ez.

A masik csoport aki szeret élni, jó dolgokra használja amije van es a vilag minden csodajat felszeretne fedezni, aki élvezi az életet de tudja hogy egy élet kevés ahhoz. Nem a karma miatt inkarnalodik az ember tobbszor hanem ezért. Valaki értékeli és annyira elvezi az életet és minden zugat fel akarja fedezni a világnak es egy élet kevés ehhez. Van aki azert, hogy megertse hogy mi a szeretet lenyege es azert hogy minel tobbet tudjon felfedezni abbol a vilagbol ami korbe vesz minket. Mindenki sirankozik milyen szar az élet kozbe meg tobb olyan dolog vesz korbe minket aminek örülni lehetne.

2021. szept. 16. 12:55
 18/22 anonim ***** válasza:
63%
17-es Szerintem, csak nem ért utol a karmád egyenlőre és azt hiszed büntetlenül megtehetsz bármit mert ez kizárólag hit kérdése. Ez benne a csapda. Olyan mint amikor a strucc a homokba dugja a fejét és közben azt hiszi láthatatlan. Te is hinni fogsz benne, minden csak idő kérdése :-) És még valami, nem rettegnek az emberek tőle csak szimplán tudják hogy "amit adsz azt kapsz". Nagyon szimpla törvény.
2021. szept. 16. 18:08
 19/22 anonim ***** válasza:

18-as attol hogy valaki nem hisz a karmában, attol még nem rossz ember.

Az amit látatlanba írsz, hogy "azt hiszed büntetlenül megtehetsz bármit" mondat enyhen szolva egyrészt felesleges masreszt ugy hogy nem is ismered a masikat, serto.

Tudod itt tobb mindenki azert nem tesz ezt vagy azt mert a karma.

De az senki fejeben nem fordul meg hogy valaki azert nem tesz ezt vagy azt mert becsuletes, es nem azert mert fél a karmától.

Ha tudnál olvasni a sorok között, akkor értetted volna amit írok.

Saját véleményt írtam, nem kell tetszeni neked, de nem is fogsz meggyőzni, én sem győzködtem senkit, csak a véleményem írtam, hogy ha csak azert nem teszi mert fél a karmától akkor igazan nincs egy belso értékrendje és írtam egy véleményt az inkarnaciorol is.

Pacifista vagyok amugy.

2021. szept. 16. 20:53
 20/22 attila_72 ***** válasza:

4-es

Ha kiherélteted magad, mi lesz jó neked a háremőrségben? Esetleg ha olyan nyelved is nőne mint egy varánusznak. 😁

2021. szept. 18. 09:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!