Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mivel készülsz a következő...

Mivel készülsz a következő inkarnációdra?

Figyelt kérdés
2021. szept. 16. 06:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
76%

Következő újjászületésére mindenki az ebben az életben elkövetett tetteivel készül.

A reinkarnációban hívőnek hinnie kell a Karmát, az pedig nem más, mint ebben az életben elkövetett tetteid okozata. (Persze, hozzáadódva az előző életeidben elkövetettekhez.)

2021. szept. 16. 06:54
 2/22 anonim ***** válasza:
63%
Azzal, hogy a lehetőségekből ki hozom a legtöbbet és tudatosodom, amennyire csak lehet.
2021. szept. 16. 07:12
 3/22 anonim ***** válasza:
43%
Semmivel, mivel nem letezik reinkarnacio
2021. szept. 16. 07:17
 4/22 anonim ***** válasza:
30%
Kiheréltetem magam, mert háremőr leszek. Jobb itt megcsináltatnom TB-re, mint az inkarnáció helyén. Ott lehet, hogy nem lesz érzéstelenítés.
2021. szept. 16. 07:36
 5/22 anonim ***** válasza:
75%

"Világszerte 300 millió gyerek nem kap a szervezete fejlődéséhez szükséges táplálékot. Évente 11 millió kisgyerek hal meg éhség vagy alultápláltság következtében."

Ők ezt a sorsot az előző életük tetteivel alapozták meg?

2021. szept. 16. 07:44
 6/22 A kérdező kommentje:

Nem fogalmaztam elég pontosan.

Nyilván "Következő újjászületésére mindenki az ebben az életben elkövetett tetteivel készül." Mi az, amit most/jelen inkarnációdban szánt szándékkal úgy teszel, hogy -valószínűsíthetően- annak pozitív gyümölcseit jóval később arasd le?

2021. szept. 16. 07:52
 7/22 anonim ***** válasza:
40%
5 valószínűleg előző életükben dobzódtak és pazaroltak.
2021. szept. 16. 09:03
 8/22 anonim ***** válasza:
49%
Nem lopok, nem okozok kárt másoknak sem érzelmileg sem fizikálisan, nem okozok kárt tudatosan más élőlényeknek, maximálisan óvom a természetet. Ezekre tudatosan figyelek. Ha nem hinnék a karmában, akkor semmi nem tartana vissza hogy a fentiek ellenkezőjét tegyem.
2021. szept. 16. 09:13
 9/22 anonim válasza:
95%
#8 pedig akkor is lenne, miért. Legalábbis a környezetvédelmi részének lenne értelme. Még ha nem is hinnél mondjuk az újjászületésbe, a jövő generációira igazán lehetne gondolni, mert nem az őseinktől örököltük a világit, hanem az utódainktól kölcsönözzük. Bár tudom, hogy az ember alapból igen önző és magára gondol.
2021. szept. 16. 09:54
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Remélem hogy találkozhatok majd személyesen azzal emberrel, aki nagyon megfogott és sajnos a mostani életemben már nincsen lehetőségem találkozni vele. Plusz azt is remélem hogy kevesebbet fogok majd szenvedni, és jobb életem lesz mint amilyen a mostani. Nem bánnám ha hamar véget érne a mostani inkarnációm, lehetőleg úgy hogy ezzel a legkevesebb fájdalmat okozzam a szeretteimnek. Mert ez amiben most vagyok egy nagy adag szar.

25/n

Szilvi

2021. szept. 16. 11:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!