Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Istennek azt kell tanulnia a...

Istennek azt kell tanulnia a XXI.sz-ból, hogy nem érdemes jólétbe teremteni az emberiséget?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkodnak világszerte értelmiségiek, hogy ha van Isten, vajon miért nem alapból jólétbe teremtette az emberiséget? Miért kell harcolni azért amink van és nem természetesen kapjuk?

Ez a 6.emberiség. Az előzőeket más perspektíva szerint teremtette. Vajon abból ami most játszódik le a szemünk előtt megérthető, miért így élünk? Milyen lehet a következő. Biztos nem kapnak meg mindent alapból.

Nézd meg; A kelet-európaiak sokáig elnyomottak voltak. Meg kellet küzdeni a szabadságért és jelenleg ezért harcolna érte, mert felfogták ennek jelentőségét. Nyugat-európában nem kellett harcolni a szabadságért. Ők úgy veszik ez alanyi jogon jár és most migránsokat engednek be. Nem kellett harcolni érte és nem is tudják értékelni

Ha az ember nem küzd meg valamiért, nem is értékeli igazán? Ott az LMBTQ is. Nagy a gyűlölet, az agyformálás. Olyan diktatúra, mint ami a náciknál volt. Aki egy közösségi médiában nevet a Lorettán (Monthy Python) azt tílitják, kirúgják. Aki csak felveti, hogy ez nem jó irány kirúgják (Petry,lehmann). A pridra kiment újságírót majdnem megverték, jó hogy volt nála kamera. Lelopták a parókáját, kiközösítették. Mindenhol a megosztás, gyűlölet van.

A nagy jólét, az hogy mindent megvehetsz, nincsenek kihívások, nem kell harcolnod semmiért olyan kényelmi "betegségeket" termel ki a társadalomból, mint a feminizmus vagy az lmbtq. Valóban jó ha Isten mindent megad az embernek? Most így látva a társadalmi folyamatokat érzed, hogy a hiba az emberben van? Valóban ilyen esendőek, bűnrehajlók vagyunk, amit a Biblia megír?

2021. aug. 4. 21:52
 111/136 anonim ***** válasza:
Amúgy a BDSM-nek mi köze a kérdéshez, kedves kérdező? :D
2024. jan. 30. 13:25
 112/136 anonim ***** válasza:
#110 Én pl. energiából vagyok, és az energiáról való tudomásból, ennek a kettőnek az egyvelegéből mint ember.
2024. jan. 30. 17:24
 113/136 anonim ***** válasza:
Te majomból vagy?
2024. jan. 30. 17:26
 114/136 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ha az evolúcióból indulunk ki akkor sem lenne ilyen egyszerű hogy majomtól származunk, hanem vissza kéne menni az ismert kezdetéig, túl az egysejtűeken vissza az sima energiáig, amiből az élőlények most is vannak, függetlenül az energia formájától.

A formának lehet evolúciója, de a forma nem a lényegünk. Egy homokvár hiheti magáról hogy vár, de lényegileg homok. A homok is atomokból van mint minden, és az atomok mögött nem találtak egyebet mint energiát. Hihetjük hogy a forma a lényegünk, de hit egyenlő képzelet, bár azt nem tudom hogyan vagyunk képesek képzeletre, azt tudom ha megfigyelem magam akkor a testem is egy formátlan energiaérzet, ezt nem képzelem hanem érzem, és ennek a tudatában is vagyok, ezt sem képzelem hanem tudom. Ami még tudható newton óta hogy az energia nem vész el csak átalakul, így muszáj vagyok elfogadni hogy az energia amit tapasztalok mindig van, legfeljebb a megjelenése változik. Az arról való tudomás amit énnek hívok, én aki tudok az energia különféle megjelenéseiről beleértve a testem, nagy valószínűséggel magasabb szinten van mint az amiről tud(ok).

2024. jan. 30. 17:54
 115/136 anonim ***** válasza:

Hogyha már itt tartunk, mi az amiben biztosan biztosak lehetünk?

Mielőtt a képzeletünk eltereli a figyelmet.. Az energia amit érzünk változik, pl. 5 érzékes tapasztalatok kánaánja, látás, hallás, szaglás, ízlelés, tapintás, gondolatok, érzések, érzetek mint éhség, fáradtság, stb.és gondolatok amik főleg testi de energia érzést okoznak.

2024. jan. 30. 21:57
 116/136 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi minden van, de mi a biztos?
2024. jan. 30. 21:58
 117/136 anonim ***** válasza:
73%
Jobboldali gyökerek
2024. febr. 1. 15:25
 118/136 anonim ***** válasza:

Azt csak úgy mondom, ha megnézel egy akármilyen fajba tartozó ajmot az állatkertbe ugyanazokat a gesztikulációkat, gesztusnyelvet fedezed fel, ami magadon ill a többi emberen van, MERT A MAJOMTÓL SZÁRMAZUNK!

Pl az előttem szóló 117-es beírogatásai is bizonyítékok erre

2024. febr. 7. 10:39
 119/136 anonim ***** válasza:
79%
Lmbtq meg feminizmussal mi a bajod kérdező?
2024. febr. 8. 07:02
 120/136 anonim ***** válasza:
119.: Az, hogy incel. Azoknak van ezzel a kettővel problémája.
2024. febr. 8. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!