Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért vagyok itt ebben az...

Miért vagyok itt ebben az életben ha semmi dolgom nincs és céltalan minden?

Figyelt kérdés
Csak úgy vagyok, de semmi célom nincs. Igazából csak túl élek nem is élek. Életképtelen vagyok az élethez sajnos. Egyszerűen nincs semmim, amihez hozzá nyúlok annak annyi. Életem sincs se társ nőknek se kell ilyen. Minek vagyok itt ha minden céltalan? Hogy nem szedtek még innen ki?

2021. jún. 19. 22:04
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Az Easy Germant ajánlom a youtubon, ha kedvet kapnál a némettanuláshoz. Szerintem nagyon szép nyelv, és nem annyira nehéz mint azt beállítják. Mármint a kiejtés egyszerű, nem kell vele különösebben szenvedni vele, mint más nyelveknél, a helyesírás is egyszerű, ahogyan ejted, úgy írod. A nyelvtan meg ragad rád ha körülveszed magad a nyelvvel.
2021. jún. 30. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!