Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért vagyok itt ebben az...

Miért vagyok itt ebben az életben ha semmi dolgom nincs és céltalan minden?

Figyelt kérdés
Csak úgy vagyok, de semmi célom nincs. Igazából csak túl élek nem is élek. Életképtelen vagyok az élethez sajnos. Egyszerűen nincs semmim, amihez hozzá nyúlok annak annyi. Életem sincs se társ nőknek se kell ilyen. Minek vagyok itt ha minden céltalan? Hogy nem szedtek még innen ki?

2021. jún. 19. 22:04
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem lennék az, alapból én nem lennék depressziós. Ebben a világban pénz nélkül nem tudsz érvényesülni. Ha keveset keresek akkor végem ez van sajnos.
2021. jún. 20. 13:04
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is igaza van a kérdezőnek. Pénzt muszáj szerezni, mert ha nem akkor szenvedés vár - hiszen csöves lesz az ember stb. Amíg viszont pénzt csinál az ember addig szenved. Ha munkával keresi meg akkor napi 8 órákat, vagy ha máshogy akkor félni kell mert mindig valaki megtámadhat. Tehát a pénz megszerezése kiteszi a nap nagy részért, és kemény szenvedéssel jár. Míg ha van pénz pl lehet venni drogokat, és egyből boldog az ember. Vagy pénzel bármit el lehet érni. Csak ugye a pénz szerzése kínokkal jár...
2021. jún. 20. 13:09
 13/21 A kérdező kommentje:
Főleg ebben az országban, apró pénzt keresel csak munkával. Vagy el kéne innen menni végleg, vagy kitalálni valami megoldást hogy dőljön a pénz. Még elköltözni sem tudok, albérlet is egy vagyon.
2021. jún. 20. 13:10
 14/21 anonim ***** válasza:
Igazából nevetségesen nehéz ez az élet. Főleg minálunk Magyaroknál. Az viszont engem vigasztal hogy elég rövid ez az élet. Én már erősen középkorú vagyok. Még kibírok valahogy 5-10 évet és talán véget ér a rémálom.
2021. jún. 20. 13:13
 15/21 A kérdező kommentje:
Persze németben a wc pucolo jól keres hozzánk képest ha nyelvi különbségek nem lennének már nem lennék itt.
2021. jún. 20. 13:25
 16/21 Grimfox ***** válasza:
Nem feltétlen az életed miatt vagy depressziós. Nekem jó családom van, mindig is szerettek, támogattak mindenben, mégis depressziós vagyok. A rossz környezet persze nem segít a depresszión, de az belülről ered, nem külső tényezők okozzák.
2021. jún. 20. 15:20
 17/21 anonim ***** válasza:
Tanuld meg a tudatos álmodást es kerdezz meg egy álomalakot miert vagy a Foldon
2021. jún. 21. 08:42
 18/21 anonim ***** válasza:
csak a lehetőségeidhez képest tudod alakítani életed, és van akinek lenne lehetősége és nem tesz semmit
2021. jún. 22. 20:30
 19/21 anonim válasza:

Próbálj kis lépésekben haladni, sokaknak egy emberöltő kevés a létezésük értelmének megtalálásához, te 29 évesen még nem késtél le semmiről.

Ha több pénzre van szükséged, fejleszd magad, jót fog tenni az önbizalmadnak is. Például ha Németországba vágysz, tanulj németül, napi 1 órával is sokat lehet fejlődni. Ha a nyelvtudásod eléri az alap szintet, már simán tudsz egyszerűbb munkákat vállalni odakint. Amint nem lesz gond a pénzzel, kitűzhetsz komolyabb célokat. Lényegében rajtad áll, mit és hogyan teszel, a múlton már nem tudsz változtatni, csak a jövődre koncentrálj.

2021. jún. 23. 01:24
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem csinálsz mást, csak sajnálod magadat 'rossz' életed miatt.

Mégis, hogyan akarod elérni, hogy sok pénzed legyen, ha a siránkozáson kívül mást nem vagy hajlandó csinálni?

2021. jún. 23. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!