Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért vagyok itt ebben az...

Miért vagyok itt ebben az életben ha semmi dolgom nincs és céltalan minden?

Figyelt kérdés
Csak úgy vagyok, de semmi célom nincs. Igazából csak túl élek nem is élek. Életképtelen vagyok az élethez sajnos. Egyszerűen nincs semmim, amihez hozzá nyúlok annak annyi. Életem sincs se társ nőknek se kell ilyen. Minek vagyok itt ha minden céltalan? Hogy nem szedtek még innen ki?

2021. jún. 19. 22:04
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
100%
Tegyél ellene? Gondolkozz azon hogy mi az amire a legjobban vágysz és tűzd ki célul, találj egy hobbit ismerj meg embereket. Az élet rövid ne cseszd el
2021. jún. 19. 22:31
 2/21 A kérdező kommentje:
Hát de már elcsesztem. 29 éves vagyok, ha eddig nem ment semmi most mitől lenne más?
2021. jún. 19. 22:33
 3/21 anonim ***** válasza:
Azért vagy itt, hogy megtaláld a célod. Mind azért vagyunk itt.
2021. jún. 19. 22:39
 4/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom élvezni sem az életet mint mások. Mert sok embernek szar de legalább szabadidejében élvezi, de nekem még az sem megy.
2021. jún. 19. 22:44
 5/21 anonim ***** válasza:
43%
Menj orvoshoz,felírnak valamit a depressziódra!
2021. jún. 19. 22:45
 6/21 Grimfox ***** válasza:
87%
Nem előre megtervezett céllal születnek az emberek. Vannak események, irányok, amiknek nagyobb a valószínűsége, vannak amiknek kicsi, de egyik sem biztos. Hogy melyik fog bekövetkezni, az tudatos, vagy akaratlan döntésektől függ(általában utóbbi). Amit te tapasztalsz, az depresszió, ami nagyjából megvakít a döntési, változtatási lehetőségekre. Ha a depressziódat enyhíted, akár egyedül, akár segítséggel, látni fogsz lehetőségeket, amik kimozdíthatnak a jelenlegi állapotodból. Az viszont felelősséggel fog járni, és ha azt nem vagy hajlandó vállalni a változásért cserébe, akkor nem lesz változás sem. De persze mindez csak az után érvényes, hogy valamit kezdtél a depresszióddal.
2021. jún. 19. 23:06
 7/21 anonim ***** válasza:
57%
Nincs semmi értelme, nyugi. Megszületünk, és szenvedéseken megyünk át - aztán meghalunk, mintha soha nem is lettünk volna :)
2021. jún. 20. 06:38
 8/21 A kérdező kommentje:
Az igaz, de az életem miatt vagyok depressziós ha jó életem lenne nem lennék az. Ha például lenne egy képességem akármi amivel sok pénzt lehet keresni már jó lenne minden. De ha semmihez nem értek hogy valósul meg?
2021. jún. 20. 11:19
 9/21 A kérdező kommentje:
Mert a pénz a megoldás mindenre. Ebben a világban ha nincs egy skilled amivel sok pénzt tudsz keresni akkor szenvedésre vagy ítélve. Elköltözni sem tudok innen.
2021. jún. 20. 11:20
 10/21 anonim ***** válasza:

Nem csoda hogy nem vagy boldog, ha a pénzben látod az élet értelmét.

Megsúgom, te akkor is mindig elégedetlen, szomorú, magányos és depressziós lennél, ha megnyernéd a lottót.

De még változtathatsz bármikor. Fejlesztheted magad hogy meglásd a valóban fontos dolgokat, a pénz nem ezek közé tartozik, és nem attól boldog aki boldog.

2021. jún. 20. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!