Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ez a büntetésem az elöző...

Ez a büntetésem az elöző életemben elkövetett dolgok miatt?

Figyelt kérdés
Szívbetegként születtem, és kb azota félévente kell járnom kontrollra+ már 2szer mütötte, na de a lényeg egyik ismerösöm azt állitja, hogy ez azért van mert elöző életemben én egy nagyon aljas gonosz ember lehetem. szerintetek is ez az egyik oka?
2010. aug. 25. 21:45
1 2
 11/14 Phoney ***** válasza:

Az a baj az emberekkel, hogy végtelenül egyszerűen fogják fel az életet.

Ami fáj, azt azonnal büntetésnek képzelik, ami kellemes, azt jutalomnak.

Az ateisták fele pl egyértelműen hívő lenne, ha másképp alakul az élete. Meg a hívőkről is hasonlót mondanék.

2010. aug. 28. 08:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Azért vagy szivbeteg, mert te akartál az lenni amikor ezt az életedet választottad,. Tudnod kell, hogy ez nem karma, nem megfizetsz egy előző életbeni hibádért, hanem te magad választottál magadnak egy nehézségekkel teli életet, hogy szellemi fejlődésedet segitsd. Biztosan meg kell tapasztalnod sok megpróbáltatást ahhoz hogy előbb tudj haladni szellemi fejlettségedben. Hisz minden megpróbáltatás egy lecke, mindenből tanulunk valamit, és ezt nem érhetted volna el, ha egy könnyü, zökkenőmentes életet választottál volna. Azt is tudnod kell, hogy mielőtt eljönnénk a földi életbe, szellemvilágbeli vezéreink bemutatnak nekünk több életet, és mi választhatunk közülük, mi pedig szabad akarattal eldönthetjük melyiket szeretnénk, melyik élettel fejlődhetünk a legtöbbet. Segitségként próbálkozz agykontrollal, gyógyithatod általa magad, megismerheted általa önmagad, kiküszöbölheted hibáidat,megválaszolatlan kérdésekre találsz választ, és rengeteget segit a szellemi fejlődésedben.Ha sikeresen tudod alkalmazi, talán nem kell többé szivbetegként "tanulj", tudásodat fejlesztheted meditációkkal. Én hiszem tiszta szivből, hogy meg fogsz gyógyulni!
2010. szept. 11. 20:26
 13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :)
2010. szept. 12. 12:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Persze hogy nem kiáltott így fel, hogy "Hát újra itt" hiszen nem emlékszik, tiszta lappal indul újra, pont ez a lényeg!!! Igen vannak karmikus betegségek, ami veleszületett az nagy valószínűséggel lehet az, de akár ki is nőhető. A Te esetedben azon gondolkoznék el, hogy ez a szívbetegség miben gátol, amit egyébként megtennél ha nem lenne. Majd utána mennék egy regresszióra, hogy összeálljon a kép.
2010. szept. 12. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!