Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért működik így a sors?

Miért működik így a sors?

Figyelt kérdés
Eddig két olyan haverom is volt akivel jóba voltam. Az egyikkel kb 1-1.5 évig voltam jóba aztán rájöttem hogy lopott tőlünk és nem megbízható így vége lett a barátságunknak. Aztán lett megint egy másik, haverom vele is egy pár évig jóba voltam aztán egy idő után elkezdett elenségessé válni. A báttya jött át hozzánk és azt mondta hogy már az öcsének elege van abból hogy hívjuk. Érdekes hogy nem elég hogy belém unt és már nem akar hozzánk jönni de már a testvérét se engedi hogy átjöjjön hozzánk. Nagyon haragszok rá mivel én nem ártottam neki semmit és mégis haragszik. Miért lett vége ezeknek a barátságoknak? Valamint azt is észrevettem hogyha így elveszítem vmelyik haveromat mindig jön helyette új mintha a sors gondoskodna arról hogy ne legyek magányos. Nektek mi a véleményetek? Miért lett vége ezeknek a barátságoknak valamint miért van az ha valakivel összeveszek mindig jön új haver?

2021. márc. 22. 12:19
 1/3 anonim ***** válasza:
50%

Kezdj el nem összeveszni velük és akkor meg is őrizheted a barátságot, ha ez rajtad áll.

Haragra válaszolj szeretettel és megértéssel.

Mert milyen barát az aki haragudni tud a barátjára, még ha az haragszik is rá?

Megloptak téged? Miért nem adtad inkább neki?

Miért kellett lopjon? Ha ezt meg tudnád, tudtad volna vele beszélni, lehet, még ma is a barátod lenne.

A barátságért tenni is kell, és ez érvényes minden jó kapcsolatra.

Legjobb barátom például sok ideig haragudott rám.

De tudtam, hogy az élete körülményeire haragszik inkább, semmint rám.

Sok minden rajtunk áll. Mi az amit elfogadunk, mi az amit még meg vagyunk képesek érteni, meddig vagyunk képesek megértőek lenni, és elkerülni a kihasználást is.

És ugye a barátsághoz is két ember kell.

Mindkettőnk döntése, hogy mit szeretnénk.

Ha valaki nem akarja folytatni az ismeretséget, az a szíve joga, szabad akarata, tiszteletben tartandó döntése.

A barátság sokkal több annál, mint amit eddig elmondtál, amilyen kapcsolataid voltak.

Ez inkább ismerős, haver.

A barátság képességére meg kell érni.

Fel kell nőni hozzá.

2021. márc. 22. 12:32
 2/3 A kérdező kommentje:
1. Igazad van én abszolút nem vagyok haragtartó. Az 1.haverommal azért lett megszakítva a kapcsolat mert ha még most is barátom lenne akkor valószinűleg most is lopna tőlünk meg kihasználna csak engem. Az első ilyen esetet el is néztem neki de utánna már nem. Nem éreztem jól magam vele mert éreztem hogy kihasznál. A 2. haverom az meg ugye ellenséges lett velem de én nem árottam neki semmit. Ez az ő döntése volt hogy be akarja fejezni a barátságot. De én sose voltam vele ellenséges mindig próbáltam kedves lenni vele.
2021. márc. 22. 12:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha mindenki szembejön az autópályán, az nem a sors keze,, hanem te vagy rossz sávban.
2021. márc. 24. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!