Hogy működik a sors?
Figyelt kérdés
Hallottam már a sorsról hogy az ember életébe nagyon sok olyan dolog van ami változtatható és a saját döntésem alapján alakul úgy a dolog ahogy alakul, viszont arról is hallottam hogy van pár dolog az ember életébe ami fixen meg van írva. Hallottam egy történetet is hogy egy házaspár lekésték a gépüket a gép lezuhant. Ők emiatt kocsival indultak el lerobbant a kocsijuk és ahogy kiszáltak mindkettőjüket elcsapta egy kocsi. A fixen meg írt sors hogy működik mivel az emberek többsége abba a tudatba él hogy a jövő befolyásolható. Akkor a fixen megirt sors hogy hogy nem változtatható? Picit nekem ez olyan mintha előre meg lenne teremtve a jövő. Csak olyan válaszoljon pls. aki hisz benne.2021. márc. 3. 16:17
1/7 Grimfox válasza:
Amivel nem születtél együtt, és nem ebből eredően megváltoztathatatlan, azon lehet változtatni. Akkor is, ha szinte bizonyos, hogy be fog következni. Azért tűnnek dolgok megmásíthatatlannak, mert az emberek nem látják azt a nagyon kis lehetőséget a dolog megváltoztatására, ami mindig ott van, és ha esetleg látják is, ritkán van meg hozzá az "erejük", hogy változtassanak rajta.
2/7 anonim válasza:
Rosszul hallotad. Nincs fixen meg írt sors.
3/7 anonim válasza:
a sors változó,kiben miben hal meg.
Lehet hogy te rákban fogol meghalni egy szép ápolt helyezetben,én meg pl terrorizmusban fogok svédországban,lehet valaki meg kegyetlenül elbánnik,pl:megkínozták vagy agyonverték és senki se segítet rajta.
4/7 anonim válasza:
Szerintem is van fixen megirt sors.. hiaba akarok nyerni a lotton ha nem nyerek csak 90 eves koromban
Mas meg 20 evesen nyer 300 milliot
Autovezetes is ilyen. Valakinek 40 ev vezetes utan se lesz balesete, mas meg friss jogsival elszenved egyet es nem az o hibajabol
5/7 A kérdező kommentje:
#4. és hogy működik pontosan?
2021. márc. 4. 14:56
6/7 anonim válasza:
A játékon belülről hathatsz, de ez is része a tervnek. Minden istenben létezik. Egy villanás, végtelen létezés, ergó minden ami itt a fizikai létben van, az a szellemvilágban egy fura jelen, és egyszerre történik, avagy már történt is.
7/7 anonim válasza:
Ugy hogy elore meg van irva a sors es magadtol kell rajonnod mi a te utad
Persze valaki 20 evesen rajon, valaki 40 evesen, valaki meg sose
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!