Van valami a halál után?
Figyelt kérdés
Szerintem valami van... csak nem tudjuk mi.. a biblia ad rá magyarázatot de szerintem mese a biblia tobb mint fele2021. febr. 9. 22:29
11/19 A kérdező kommentje:
21 eves vagyok. De mindig foglalkoztatott ez a kerdes
2021. febr. 9. 23:03
12/19 anonim válasza:
Mennyország vagy Pokol. Azt a Purgatóriumban döntik el, hová kerülsz a kettő közül, gyermekem.
13/19 anonim válasza:
Ugyanaz, mint ami az élet előtt volt. Semmi.
14/19 anonim válasza:
Megszűnsz létezni. Minden csak biológiai.
15/19 anonim válasza:
Régen azt hitték, hogy a csillagok a hallott emberek kerültek az égbe. És mi lett? Csak kitalált sztori volt az egész, régen nem volt teljes felvilágosítás...
Gondolj bele! 20 évig nem láttak tűzet, egyszer csak veszekedéskor éppen a villám belecsap egy fába, majd kigyullad. Azthiszi az emberek, hogy valaki figyeli őket...
Ha létezne, akkor fizikailag lehetetlen dolgot rég láttunk volna, pl varázslat, szupererő, stb...
17/19 anonim válasza:
11. Itt a gyakorin biztosan meg fogod kapni a választ. https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=van+valami+..
18/19 anonim válasza:
A tudat nem élő, hanem létező, így meghalni csak a test és a hozzá kötődő ego tud. Létünk valószínű legfontosabb célja a tudati fejlődés életek és megtestesülések láncolatain át.
19/19 anonim válasza:
Mi a mese ha nem tanítások összessége?
A biblia egy kódkönyv. Minden sora szimbólum kb.
Olvasgass spiritualitás témában, azok tudják mi van halál körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!