Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van valami a halál után?

Van valami a halál után?

Figyelt kérdés
Szerintem valami van... csak nem tudjuk mi.. a biblia ad rá magyarázatot de szerintem mese a biblia tobb mint fele
2021. febr. 9. 22:29
1 2
 1/19 anonim válasza:
94%
A tested a sírban fog heverni
2021. febr. 9. 22:30
 2/19 anonim ***** válasza:
59%
Nincs.
2021. febr. 9. 22:33
 3/19 anonim ***** válasza:
75%
Pontosan a halálod után is van valami, vagyis minden. Csak te nem. Nem kell túlbonyolítani, ez a gondolkodás átka.
2021. febr. 9. 22:34
 4/19 anonim ***** válasza:
74%
Van, nem tudom mi de én érzem hogy van. Majd kiderül. Úgyse tudjuk mi lesz pontosan.
2021. febr. 9. 22:36
 5/19 anonim ***** válasza:
51%

Nem fog működni az agyad -> megszűnhet önmagadnak lenni, elfelejtett mindent, nem leszel többé. Még ha hiszel lélekvándorlásban, és tegyük fel, hogy a lelked újjászületik, az már nem TE leszel, hanem az az új élet. Új agytevékenységgel, új génekkel, új környezetben. Most sem az előző életed alapján határozod meg magad, nem igaz? A következőben miért lenne másképp?

Szóval bár sokminden van a halál után, a halott számára semmi. De nem is bánja, mert nem képes rá már.

2021. febr. 9. 22:40
 6/19 anonim ***** válasza:
65%

Már mind megtapasztaltuk milyen meghalni csak nem emlékszünk mert újjászülettünk.

Én hiszek abban, hogy ha meghalok akkor a következő kép ami elém terül az egy homályos kép ahol fehér ruhás nővérkék vigyorognak rám és gratulálnak anyucinak. :))

2021. febr. 9. 22:41
 7/19 anonim ***** válasza:
59%

#6-os, vagy egy koszos indiai sikátorban pottyansz a világra, az is tök vonzó gondolat lehet.

Nincsen semmi az életünk után. Ha lenne is, akkor sem érdemes arra alapozva elpazarolni az élet adta lehetőségeket.

2021. febr. 9. 22:45
 8/19 anonim ***** válasza:
67%
Előbb-utóbb megtudod, nyugi.
2021. febr. 9. 22:51
 9/19 anonim ***** válasza:
27%
Mi van a halál attól függ milyen életet éltél. Meghalsz eltemetnek tested semmivé lesz nem történik semmi. De ha hiszel Isten hatalmában és, hogy képes megmenteni a lelkedet akkor a halál csak a kezdete valami sokkal jobbnak.
2021. febr. 9. 22:52
 10/19 anonim válasza:
20%
Remélem, hogy semmi
2021. febr. 9. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!