Volt már olyan gondolatod pozitív élmény után, hogy "na, mostmár mindent láttam az életben ami számít, mostmár megalhatok!"?
Figyelt kérdés
Nekem egy regény elolvasása után támadt ez a gondolatom, hogy annyira annyira de annyira tetszett, hogy úgy éreztem mostmár boldogan halhatok meg, mert ezt könyvet elolvashattam. Ne vegyétek szó szerint a meghalást, csak egy kifejezés. (De tényleg ezt éreztem)2021. jan. 30. 01:09
1/4 anonim válasza:
Igen,jelenleg most is ezen az állásponton állok.
Sofőr voltam,jártam egy pár országban,sok helyen megfordultam rövid idő alatt,ebben voltak úgy mond olyan helyek is amik a világon ismertek.
Jó,rossz dolgok,magányt is meg tudtam élni,szóval mostmár okkal gondolom ezt.
Rövid idő alatt több dologot életem,tapasztaltam meg mint sokan mások.
22F
2/4 anonim válasza:
Még nem. Az északi fények megnézése még hátra van. 🙂 És melyik könyv váltotta ki belőled ezt az érzést?
3/4 anonim válasza:
Volt. Nekem mind spirituális élmény után volt. De az első ilyen után a többi már csak másolat. Ha egyszer láttad a mennyországot mindent láttál.
4/4 A kérdező kommentje:
#2 "És melyik könyv váltotta ki belőled ezt az érzést?"
Mo Dao Zu Shi, avagy A démoni kultiváció nagymestere, a The Untamed sorozat alapjául szolgáló regény. Annyira imádom hogy az egyszerűen hihetetlen! Negyedjére fogom megnézni a sorozatot, miután másodrája olvasom ki a majdnem ezer oldalas könyvet, ááá imádom, hihetetlen jó
2021. márc. 10. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!