Egy negatív ember szerint, mennyire gáz ha vki pozitív?
A pozitìv gondolkodásban is kell egy határt húzni.
Pl adok pènzt egy se keze se lába hajlèktalannak de nem hagyom hogy lehúzzon egy fiatal èleterős kèregető.
Ha túl pozitìv lennèk akkor adnèk a fiatalnak is mert jò tett helyèbe jòt várj ès adni jò, de a hülyesègnek is van határa.
A negatìvokat meg el kell fogadni ugy ahogy vannak mert ők is elfogadnak tèged pozitìvnak.
A legrosszabb ahogy fentebb is ìrták ha tukmálod rájuk a te mentalitásod.
Mindenki ugy jo ahogy van ès mindenki változni fog ha ugy kell lennie.
Hát igazából úgy közöltem vele h a negatívitás részben jó. Meg tudom h miért lett negatív. És azt is kimagyaráztam, hogy lehet pozitivan is hozzá állni.
Mindent ki tudtam magyarázni és lehet naív vagyok számára és ezért érzem magam hülyének. Ő tudja mi folyik a világban és ezért IS negatív. Én viszont nem tudom és nem is érdekel. Mert olyan jó akarok lenni, hogy vmennyi rendszert felül múljak.
Ha nem sikerült vmi, akkor meglehet h máshogyan kéne megpróbálni a dolgokat, ha lehetséges🤔
Úgy vélem csak azért nem sikerül vmi, mert nem csináltuk elég jól. Nem volt elég tapasztalatunk, vagy rossz emberrel kezdtünk el tárgyalni..stb
Rossz körülmény. Pl rossz emberek? Rossz annyagiak (pénz)-re gondolsz?
Még nem tapasztaltam.
Bár egy ideje nyitni akarok egy vállakozást, de nincs eá kereslettem. Ezért én elmentem diákmunkázni. De a corona miatt nem volt még lehetőségem munkába állni. Gondoltam arra h csak kiteszem a termékeimet, de nincs pénzem elő állítani. Viszont van lehetőségem más terén fejlődni, ami olcsóbb és felkapott lehet ugyan abban a témában szinte ami a vállalkozásom futna.
Így erre találtam megoldást...
De ha írnátok konkrét példát akkor talán megérteném. Akár privátba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!