Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogyan deríthetem ki mi vagy...

Hogyan deríthetem ki mi vagy milyen voltam előző élete(i)mben?

Figyelt kérdés

2021. jan. 28. 06:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
69%
Elmész egy emberhez és el "utaztat"
2021. jan. 28. 07:46
 2/23 anonim ***** válasza:
41%
Megnézed valamelyik erre a célra készített és halál pontos Facebook alkalmazásban.
2021. jan. 28. 07:56
 3/23 anonim ***** válasza:
37%
Az egyik lehetőség hogy megálmodod és balga módon el is hiszed. A másik lehetőség hogy használod az eszed és nem csinálsz magadnak hülyeségből gondokat.
2021. jan. 28. 08:42
 4/23 anonim ***** válasza:
72%
P r a n a n a d i utazást ajánlom.
2021. jan. 28. 10:00
 5/23 Grimfox ***** válasza:
82%
Azt az utaztatást nem ajánlom....én utaztattam úgy, amíg fel nem adtam a dolgot, és utaztam is úgy. Egyfelől rengeteg kétségem van a pontossága, és hitelessége felől, másfelől elég komoly károkat lehet vele okozni, és elszenvedni. És ehhez még csak nem is kell az, hogy az utaztató hibázzon. A "n a d i s" utaztatás terápiás célú, nem turisztikai attrakció. Olyan betegségekre keres megoldást, amit a normál "n a d i s" módszerekkel nem lehet gyógyítani. De sok esetben csak növeli a terhet. Ez már a tanfolyamon elég tiszta volt, aztán a tényleges gyakorlás alatt végképp azzá vált. Also: utálom a copyrightolt szavakat.
2021. jan. 28. 10:31
 6/23 anonim ***** válasza:
9%
Hát ha szeretnél valami "mester" segítségével hamis emlékeket elültetni a fejedben akkor nyugodtan menj utazásra, de szerintem nem érdemes.
2021. jan. 28. 12:23
 7/23 anonim ***** válasza:
83%
Azért elég vicces hogy mostanában az ezoteria rovat kommentelői 90%-ban materialista szkeptikus emberek, akik semmilyen dologban nem hisznek ami nem kézzel fogható fizikai.
2021. jan. 28. 13:07
 8/23 anonim ***** válasza:
37%
Elnézést, gondolom az '#élet' miatt került a figyelt kulcsszavas kérdések közé. Az egyik szemináriumi dolgozatom pont érintette a memória, konstruktív emlékezet témáját szóval gondoltam ennyi megjegyezést hozzá fűzök a kérdéshez, nem voltam tisztában vele hogy itt valami ezos monopólium van és mások nem szólhatnak hozzá. Amúgy jó látni, hogy ezek szerint az ezotéria követői ilyen nyitottak más emberek és vélemények felé, és nem sütnek rá mindenféle bélyeget arra aki kritikát fogalmaz meg valami kapcsán. Ebből is látszik, milyen jó úton járnak a megvilágosodás felé.
2021. jan. 28. 13:23
 9/23 Grimfox ***** válasza:
78%
Évekkel ezelőtt is jártam ide. Úgy 10-12 éve voltam erre először, de már akkor ilyen volt. Ez eléggé kikerülhetetlen. De legalább az vigasztaló, hogy akik ide járnak, azok nem azért járnak ide, mert materialisták, hanem mert szeretnek belekötni másokba, és valakinek a hitébe, világképébe belekötni könnyű, és kifizetődő, mert elég mélyen bele lehet gázolni az emberek érzésvilágába, ha a hitüket, vagy világképüket kritizálják(szép szóval élve...) Egy normális materialista nem jön ide csak azért, hogy lehülyézzen másokat. Ahogy egy normális keresztény sem jön ide, hogy lesátánistázzon, és térítgesse a "megtévedt lelkeket".
2021. jan. 28. 13:26
 10/23 anonim ***** válasza:
23%

Jó ég, mi van ha valaki csak jót akart, mert úgy gondolja ilyen "utaztatások" veszélyesek lehetnek. Rossz szakember kezében persze bármi az lehet, de pont az ilyen mesterek működése és szakértelme kevésbé átlátható.

Itt hagyom ezt a videót, be lehet kapcsolni a magyar feliratot is hozzá, szerintem érdekes, figyelemfelkeltő aztán akit megfogott olvasgathat még a témában.

https://www.youtube.com/watch?v=PB2OegI6wvI&t=1s&ab_channel=..

2021. jan. 28. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!