Van itt aki tudja, hogy a mostani hanyadik élete?
Figyelt kérdés
Kifejtést kérek, pl honnan tudod ha tudod.2020. jún. 18. 12:36
A kérdező szavazást indított:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Többedik.
Nem hiszek ilyen baromságban.
37 szavazat
1/29 anonim válasza:
Ezt pontosan nem lehet megmondani, viszont képességeid, a moralitáshoz való viszonyod, valamint a világról benned kialakult kép alapján lehet rá következtetni, hogy érettebb, avagy fiatalabb lélek lehetsz.
Ha már messzire jutottál az önmegismerés útján, akkor valószínűleg utolsó inkarnációid egyikét éled.
2/29 anonim válasza:
Egy lélekgyógyász mondta.
De én nem vagyok benne biztos :)
3/29 A kérdező kommentje:
Nem kellett volna szavazást rakjak mellé. Így néhányan nem írják le a válaszukat, csak az indoklást. :(
2020. jún. 18. 13:08
4/29 anonim válasza:
2-es vagyok.
Szavaztam is. 5-öt jelöltem be.
5/29 anonim válasza:
Többedik, ès az utolsóhoz “ emlèkeim” is vannak.
6/29 anonim válasza:
Legalább 6, amiről tudok. Ezen életeim halálának pillanatait álmaimban éltem át újra.
7/29 ádehoyg válasza:
Nem tudom, de nem is érdekel, Miért fontos ez?
8/29 anonim válasza:
Csatlakozom 7eshez. Nem fontos. Nincs jelentősége. Minél inkább tapasztaltabb lélek vagy, annak kevésbé fog érdekelni ez. Az életeden nem fog változtatni.
9/29 A kérdező kommentje:
7#, Hogy ezáltal olyan embereket láthassak, akiknek van egy olyan sztorijuk, ami alapján tudják/sejtik. Például ott van, aki szerint 5., ő volt valakinél, ez már is egy történet. Nem ilyeneket keresek, de példának jó. Vagy aki képes megnézni magának, attól lenne pár kérdésem a témától függetlenül.
2020. jún. 19. 13:30
10/29 anonim válasza:
Csak azt ne próbáld megetetni velünk, hogy te tudod, mert úgysem hiszi el senki :D
Nincs ember, aki ezt meg tudja mondani, ugyanis ez teljességgel felesleges információ, sehova se vezet.
Te is jobban tennéd, ha inkább a jelen életeddel foglalkoznál, van mit rajta dolgoznod bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!