Hogy találtatok munkát? Milyen ágazatban dolgoztok? Milyen végzettséggel? Hanyadik munkahelyetek a mostani? Hány évesek vagytok? és mi a véleményetek a fejvadászcégekről?
Fejvadász cégekben nem bízok.
Az első munkahelyemet ismerősöm keresztül találtam - egy ügyvédi irodát. Utána onnan már egy ott megismert másik ügyvéd vitt át magához, ott fejeztem be a jelölti időszakomat.
Most egyéni ügyvéd vagyok, jogi végzettséggel, szakvizsgával.
29 éves.
Bankban dolgozom (háttérterületen, pénzügyi elemzőként).
Fejvadász cégen keresztül kerültem ide pár éve, szerintem ez eléggé bevett gyakorlat itt. A fejvadászcég alkalmazottjai teszteltek is (fellépés mellett a szakmai tudást, nyelvtudást is- a leendő munkáltatóm által elvárt kritériumok alapján). Teljesen korrektek, szakmailag felkészültek volt a fejvadászcég alkalmazottai (külön volt pszichológiai alkalmassági, másik kollegájuk interjúztatott gazdasági-pénzügyi kérdésekkel stb.), több körös volt természetesen.
Természetesen a munkakörhöz szükséges szakirányú diplomával és élő nyelvtudással rendelkezem, ez követelmény volt.
Végül a fejvadász időpontot egyeztetett a leendő munkáltatómmal, a pénzügyi terület igazgatója interjúztatott volna- de végül a vezérigazgatónál kellett bemutatkoznom, mert valami közbejött.
Így vettek fel.
40 éves vagyok, ez néhány éve történt.
Ez az 5. munkahelyem, 23 éves koromban kezdtem el dolgozni, így eddig átlagosan egy munkahelyemre 3,4 év jutott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!