Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van itt aki tudja, hogy a...

Van itt aki tudja, hogy a mostani hanyadik élete?

Figyelt kérdés
Kifejtést kérek, pl honnan tudod ha tudod.

2020. jún. 18. 12:36
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

19# Vannak ugyanolyan iratok, amik azt mondják, egy lediplomázott még vagy 50szer visszaszülethet ide, vagy lehetsz kukac vagy tücsök egy emberi élet után. Én láttam már olyat, hogy medve meg macska élete volt egy embernek hiába érte el a 20%os szinten a szelleme, de egy tücsök elméje túl fejletlen ehhez. Ugyanúgy egy szellem az esetek közel 100%ában tovább megy, amint elvégezte itteni tanulmányait, még is más vudhista iratok azt mondják, hogy a dalai láma poziciójában lévő szellem minden életében ugyanaz már sok száz éve.

Ennyit az iratokról. Ha van belelátásod egy elme fejlődésébe, akkor láthatod, hogy ezen a bolygón a leglassabban fejlődő szellem se képes elérni a 20 életet.

2020. jún. 20. 16:40
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi de ezt miből számoltad ki?

Én úgy vagyok hogy ha egyszer elérted az emberi létet az alá nem mehetsz. A karma megfizet ha pl egy gerinctelen féreg voltál vagy görény másokkal akkor esélyes hogy csóró leszel akivel hasonlóan bánnak.

Legalábbis szerintem ez valószínűbb

2020. jún. 20. 17:54
 23/29 A kérdező kommentje:

Látom az embereket, ahogy te is.

Tényleg nem akarom azokat az ismerőseimet emléteni, skik úgy tudnak beszélni az égiekkel, mint két ember egymással, és tisztán látják a rendszernek e részét. Az egyik megkapta sz összes élete emlékét, és egy eléggé bölcs ember. 8 élet alatt olyanból, aki egy ostoba tudatlan, önző gyilkos, egy közszolgává vált.

Ismétlem, ezeket figyelembe se vegyük. De van szemem. Láttam, ahogy az engem felnevelt emberek milyen sebességgel változnak. Ha látod egy folyamat mikrokozmoszát, az egészbe lesz belelátásod. Láttam magamnál, ahogy még öntuatlanként is milyen gyorsan fejlődtem. Majd ha öreg leszel, erre gondolj vissza. Ha kivetítjük ezt a dimenziót, ami az öntudatlanságtól vezet az istens megértésének kezdetéig, valóban több száz élet kellene egy létezőnek??

Lehet vannak olyan bolygók, sőt a bolygók nagyjánál biztos több, mint itt, de 600-800? Ennek a tizede se lehetséges akkor se ha egy szellem fogadásból minél inkább nem akar fejlődni, ami csak egy vicc, egy elméleti lehetetlenség.

2020. jún. 20. 18:22
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát oké. De minek a % meg a max 20, ami lehet 50is.

Minek? Miből és honnét?

2020. jún. 20. 19:25
 25/29 A kérdező kommentje:

Szellemi bölcsességi szint. Hasonló a tudattérképhez. Kb 20%tól vagyunk harmadik domenziós szintűek. Az átlag ember kicsivel van 20% felett.

Semmiből tökéletesség felé. 2.ból 4. dimenzió felé.

Mindegy. Talán az én lelki szegénységem, de tőled hallom először azt, hogy akár több száz élet. Nekem nagyon irreálisnak tűnik abból tekintve, amit magamban tudásnak vélek az elme működéséről és általános készségeiről.

2020. jún. 20. 19:58
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Áhá, értem.

Nem #19 vagyok csak elsodort az ár. De igen amit ő mondott az kb számomra reális. Az a 600-800 alsó hangon elmegy. Egyes helyeken elég sokat lehet lébecolni.

2020. jún. 20. 21:37
 27/29 aldiss ***** válasza:
100%

Hát igen, a "szent" iratokkal az a baj, hogy meg lehet bennük találni mindennek a magyarázatát és a cáfolatát és van, hogy ellentmondanak egymásnak is.

Reinkarnációs utaztató vagyok, a saját és az utaztató társaim tapasztalatai alapján tippelek arra, hogy elég magas lehet az átlag itt élő emberek már a Földön leélt életeinek a száma. Gondolok itt a várható élettartamra, a magas gyermekhalandóságra, háborúkra, járványokra az őskortól napjainkig. Szerintem sokszor hamarabb meghaltunk, mint hogy igazán fejlődni tudtunk volna.

De, mint mondtam ez csak így tűnik nekem, ez nem tény, nem az IGAZSÁG.

Igen, én is azt látom, hogy nagyon felgyorsult az emberek fejlődése az elmúlt 50 évben. Most nagyon alkalmas a Föld a nagy ugrásokra.

A Dalai Láma meg nagyon különleges srác, sajnos nem ő az átlag.

Megkérdezhetem, hogy mért fontos a darabszám?

2020. jún. 21. 01:09
 28/29 A kérdező kommentje:

Mire fejlődni tudunk? 0-3 éves korig is már rengeteget tapasztal egy átlagos ember is.

27#, Erre válaszoltam előző kommentjeimben.

2020. jún. 21. 18:52
 29/29 anonim ***** válasza:
75%
Ezt egy teljes tudatossággal bíró, Gautama szintű buddha tudná megmondani.
2020. júl. 8. 01:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!