Van itt aki tudja, hogy a mostani hanyadik élete?
Figyelt kérdés
Kifejtést kérek, pl honnan tudod ha tudod.2020. jún. 18. 12:36
11/29 A kérdező kommentje:
2020. jún. 19. 13:50
12/29 anonim válasza:
8as vagyok. Sztorit szeretnél? Tessék: feleségemmel voltunk előző élet utaztatáson. Egymástól függetlenül. Én még akkor nem is ismertem őt. Ő már akkor volt mikor együtt voltunk. Mindegyikünk korábbi életében együtt voltunk. Mivel én még nem ismertem amikor csináltam ezt az utazást ezért nem tudtam hogy ő lesz feleségem, ez sokkal később derült ki mikor viszel emlékeztem erre az utazásra. Pont ugyanúgy nézett ki az utazás során mint most. Az utaztató mester is azt mondta hogy nincs jelentősége hogy hány életet éltél, de még az utazásnak sincs mindig jelentősége csak akkor hogyha valami problémád van az egészséged de folyamatosan ami születésed óta vagy kis gyerekkorod óta fennáll. Ezeket a betegségeket előző életedben átélt lelki problémák okozhatják, traumák, amiket ha ismersz akkor ebben az életedben helyre tudod tenni, tudod tudni fogod kezelni. Az utazás során átéltem újra a halálom pillanatát, vagyis az ahhoz kapcsolódó érzéseket, megrázó élmény volt. Viszont a feleségem akkor is mellettem állt. Ő annyit mondott ezzel a halál újra átélésével kapcsolatban, hogy egyetlen egy nagyon nagyon erős érzése volt mégpedig a megkönnyebbülés, hogy végre újra együtt lehetünk.
13/29 A kérdező kommentje:
Ez nagyon szívmelengető volt. Köszönöm. :))
2020. jún. 19. 14:18
14/29 anonim válasza:
10# es vagyok.
A magadra vonatkozó kérdéseddel csak azt bizonyítottad, hogy a beképzeltségen túl önbizalomhiánnyal is küszködsz.
Egy bölcs ember rendíthetetlenül bízik magában, nem kell neki kívülről jövő megerősítés.
15/29 anonim válasza:
Egyszer egy akkori barátom, aki képes volt érezni ilyet, azt mondta, hogy a nyolcadik.
Érdekességként jött szóba még kamasz koromban.
16/29 aldiss válasza:
Reinkarnációs utaztatással kb. 45-50 korbbi életemet láttam, vagy mások utazásában(korábbi életében) feltüntem.
De ennél sokkal több életem volt. Szerinet ezres nagyságrendben.
17/29 anonim válasza:
Többedik, sajnos a legtöbb vége van meg.
18/29 A kérdező kommentje:
16#, Nem kollektív élményt kértem, csak a harmadik dimemzión belül a te saját életeidet. Ez esetben a kétjegyű vagy annál nagyobb szám egyszerűen lehetetlen.
2020. jún. 20. 16:12
19/29 aldiss válasza:
Vannak védikus és budhista írások/tanítások amik átlag 600-800 életről beszélnek mielőtt a lélek fejlettebb bolygókra/világrokra tud leszületni a mi 3D-s univerzumunkban.
20/29 aldiss válasza:
A kollektív élmény része az egész kb. 10%-a volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!